Este anunţul momentului venit de la Kiev! Zelenski, atac dur la adresa lui Henry Kissinger

Este anunţul momentului venit de la Kiev! Declaraţiile lui Volodimir Zelenski nu lasă loc de nicio interepretare. Preşedintele Ucrainei a vorbit despre viitorul ţării sale, în contextul agresiunii ruseşti.

Volodimir Zelenski a luat foc, la auzul celor mai recente declaraţii la adresa ţării sale!

Volodimir Zelenski, atac dur la adresa lui Henry Kissinger: Cineva cere întotdeauna să luam în considerare şi interesele Rusiei
Mai exact, este vorba despre declaraţiile lui Henry Kissinger, celebrul fost secretar de stat american, care a lăsat de înţeles că Ucraina ar trebui să fie dispusă să cedeze teritorii Rusiei, afirmând că negocierile de pace ar trebui să vizeze crearea de frontiere de-a lungul „liniei de contact” în Donbas.

Citiți și:  Decizie de ultimă oră în Ucraina. Zelenski a dat ordinul!

Miercuri, preşedintele Zelenski a replicat dur, într-un mesaj video, afirmând că întotdeauna există cineva care cere să fie luate în considerare şi interesele Rusiei, indiferent cum se comportă Moscova.

„Indiferent de ceea ce face statul rus, există cineva care spune: „Să luăm în considerare interesele sale”. Anul acesta, la Davos, s-a auzit din nou.

În ciuda miilor de rachete rusești care lovesc Ucraina. În ciuda faptului că zeci de mii de ucraineni au fost uciși. În ciuda Bucea și a Mariupolului. În ciuda orașelor distruse.

Și în ciuda „lagărelor de filtrare” construite de statul rus, în care se ucide, se torturează, se violează și se umilește ca pe bandă rulantă. Rusia a făcut toate acestea în Europa.

Citiți și:  News alert. Ucraina primeste o TERIBILA lovitura. Primesc direct interzis?!

Dar totuși, la Davos, de exemplu, domnul Kissinger iese din trecutul profund și spune că o bucată din Ucraina ar trebui să fie dată Rusiei”, a transmis Volodimir Zelenski, citat de CNN.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *