Este alertă maximă pe scena politică. Un politician a fost dat dispărut

Este alertă maximă pe scena politică. Un cunoscut politician a fost dat dispărut. Poliția a oferit toate detaliile pentru a putea fi identificat. Oamenii legii îi roagă pe toți care îl văd să sune de urgență la 112. Între timp, acesta este căutat cu disperare de familie și prieteni. Despre cine este vorba și cum arată?

Este cutremur pe scena politică după ce un fost consilier local PSD a fost dat dispărut. Poliția le cere celor care îl văd să sune imediat la 112. Este vorba de Constantin Chicuș. Acesta este fost consilier local, instructor sportiv și arbitru de handbal.

Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 30 ani a plecat de la domiciliul său din Brașov și nu a mai venit până în prezent.

Familia politicianului a dat detalii despre ce s-a petrecut cu el. Potrivit celor apropiați lui Chircuș, acesta ar fi plecat de acasă, miercuri, în jurul orei 16.00. El ar fi trebuit să se întâlnească în zona gării Brașov cu un cunoscut. El nu s-a mai întors la domiciliu și nu mai poate fi contactat de familie. Imediat cum au sesizat că ceva ar putea fi în neregulă, familia a sesizat autoritățile. În acest moment, fostul consilier local PSD este căutat de toți cei apropiați dar și de oamenii legii.

Cum arată politicianul și unde a fost văzut ultima dată
Potrivit brașovnet care citează surse apropiate de familie, bărbatul ar fi plecat spre gara Brașov unde urma să se întâlnească cu un prieten de la care ar fi trebuit să ia niște bani. Apoi urma să se vadă cu o altă persoană în centrul orașului, dar nu a mai ajuns la a doua întâlnire. Cei care îl cunosc pe Chicuș spun că politicianul ar fi avut datorii mari la cămătari, dar și la bănci.

Constantin Chicuș are următoarele semnalmente: înălțime 1,85 m, constituție atletică, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi verzi, ten deschis. Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care acesta le purta la momentul plecării. Un lucru este însă cert, bărbatul are asupra sa telefon mobil și acte de identitate.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *