EROUL AMERICAN DE BASEBALL, HANK AARON, A MURIT DUPĂ CE A FOST VACCINAT CU MODERNA

NU aveți încredere în niciun vaccin COVID! Oamenii din întreaga lume care au avut încredere în asigurările guvernamentale că vaccinurile îi vor salva de COVID-19 mor după ce au primit vaccinurile Pfizer și Moderna.

Germania și Norvegia au raportat un număr total de 43 de decese în rândul persoanelor în vârstă care au primit vaccinul Pfizer, determinând funcționarii din domeniul sănătății din China să solicite suspendarea vaccinurilor, în special în rândul persoanelor în vârstă.

Hank Aaron, în vârstă de 86 de ani, a fost atât de încrezător în vaccin, încât l-a primit public, în fața camerelor. Site-ul Robert F. Kennedy Jnr’s Children’s Health Defense The Defender a raportat că Aaron a primit prima din cele două doze de vaccin Moderna pe 5 ianuarie, în încercarea de a inspira alți americani negri să „să facă un pas înainte și să primească vaccinul”.

„Potrivit New York Times, Atlanta Braves a confirmat astăzi moartea Hall of Famer, în vârstă de 86 de ani, dar nu a oferit mai multe detalii”, a raportat site-ul web. „CNN a raportat că Aaron a murit „liniștit în somn” și că nu a fost dezvăluită nicio cauză a morții”.

Aaron a apărut la începutul lunii ianuarie când a fost fotografiat primind vaccinul Moderna. El a declarat atunci pentru Associated Press că vaccinarea „mă face să mă simt minunat”. El a adăugat: „Nu știu deloc despre asta. Mă simt destul de mândru de mine pentru că am făcut așa ceva. … Este doar un lucru mic, care poate ajuta milioane de oameni din această țară.”

„Aaron a fost vaccinat la clinica de sănătate Morehouse School of Medicine din Atlanta, în ceea ce spuneau știrile că este o încercare de a inspira alți americani negri să facă pasul și să primească vaccinul”, a raportat atunci Associated Press.

„Ridicându-și mânecile pentru a lua prima din cele două doze, acești octogenari, soții lor și alți câțiva alți lideri ai drepturilor civile care au primit vaccinurile într-o clinică de sănătate complet nouă de la Facultatea de Medicină Morehouse, au recunoscut neîncrederea moștenită pe care mulți afro-americani au pentru investigația medicală, derivată din infamul experiment Tuskegee, 1932 – 1972, în care lucrătorii din domeniul sănătății americane au lăsat sifilisul netratat la bărbații negri fără consimțământul lor, făcându-i să sufere inutil. ”

În decembrie, VOX a raportat lansarea unei campanii globale folosind influencers și celebrități pentru a ajuta la depășirea „ezitării vaccinului”, afirmând că „va fi fără precedent” și că multe instituții vor avea un rol, inclusiv autoritățile guvernamentale și Sănătatea publică.

Cu toate acestea, funcționarii din domeniul sănătății continuă să întâmpine refuzuri la vaccinare, inclusiv din partea lucrătorilor din domeniul sănătății. Au fost raportate reacții adverse și decese după vaccinare la nivel mondial.Invictus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *