ERAU SA-L OMOARE! Un elev a fost SNOPIT de 30 de TIGANI INTERLOPI intr-un LICEU din Bucuresti. L-au atacat cu BÂTE și CUȚITE

Un elev de la un liceu din Capitală a fost snopit în bătaie de un grup de 30 de „interlopi”. Acesta a ajuns la spital după ce a fost atacat cu bâte și cuțite.

Incident grav la un liceu din Capitală. Un adolescent a ajuns la spital după ce mai mulţi tineri l-au atacat când a ieşit de la ore cu bâte şi cuţite.

Bătăuşii au acţionat întocmai ca o grupare mafiotă. S-au fotografiat şi au postat poze pe Internet cu arsenalul din dotare. Apoi, au trecut la atac.

Conflictul a început în mediul online. Unul dintre agresori i-a interzis unui elev de clasa a noua să aibă o relaţie cu fosta lui iubită.

Pentru că la şcoală, bătăuşii nu l-au găsit pe cel pe care îl căutau, l-au lovit pe prietenul lui, din clasa a unsprezecea.

Elevul a fost transferat la spital, iar medicii l-au băgat direct în sala de operaţie. Agresorii au între 17 şi 21 de ani şi sunt din Bucureşti, scrie Antena3.

Șase dintre ei au fost prinşi şi audiaţi de poliţişti şi riscă să fie puşi sub acuzare pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *