Era într-un autobuz din Timișoara, când a văzut o doamnă bine îmbrăcată discutând cu șoferul. Când a realizat ce s-a întâmplă, a încremenit. Cine era și ce făcea de fapt femeia VIDEO

Imagini absolut năucitoare dintr-un mijloc de transport în comun din România.

La Timisoara, un autobuz care circula pe linia 33B a fost obligat sa stationeze timp de 15 minute intr-o statie de pe bulevardul Brancoveanu.

„In cazul de fata, calatoarea din inregistrarea din 25.02.2019 a prezentat agentilor de control un bilet de calatorie nevalidat. Chiar daca agentii de control au rugat-o insistent pe aceasta sa valideze biletul, calatoarea a refuzat sa faca acest lucru, ramanand in autobuzul de pe linia 33 B, oprit in statia Constantin Brancoveanu, pana la sosirea unui echipaj al Politiei Locale Timisoara.

In aceste conditii, mijlocul de transport in comun a staționat 15 minute, in detrimentul calatorilor aflati in autobuz, dar si al celor aflati in statii, din cauza intarzierii provocate. Calatoarea in cauza a fost sanctionata contraventional, dupa sosirea echipajului Politiei Locale. Pe acesta cale, le multumim calatorilor aflati in autobuzul respectiv, acestia intelegand demersul colegilor nostri”, transmit reprezentantii STPT, citați de Opinia Timișoarei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *