EPURARI masive în instituțiile cheie. Vor s-o dea afara! News alert

Vor s-o dea afară! Distinsa doamnă se pregătește să plece acasă. Cei de la PNL sunt deciși să facă epurări masive în instituțiile cheie ale statului român. Acum, vor să scape de șefa unei instituții cheie.

Vor s-o dea afară! Distinsa doamnă se pregătește să plece acasă. PNL se pregătește să facă curățenie în instituțiile cheie ale statului după ce a preluat puterea alături de USR PLUS și UDMR.

Vor s-o dea afară pe Renate Weber
Vor să o dea afară pe Renate Weber, actualul Avocat al Poporului. Șeful deputaților PNL, Florin Roman, a postat pe Facebook un mesaj prin care a dat de înțeles că Renate WEber, Avocatul Poporului, ar urma să fie înlocuită în funcție.

Renate Weber, unealta politică a PSD
Roman dă de pământ cu Avocatul Poporului și susține că Renate Weber ar trebui să plece din funcție. Aceasta este acuzată pe această că ar fi fost unealta politică a PSD. „Cu toată agitația din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă!

Citiți și:  Decizia Avocatul Poporului: condiţionarea contractului de muncă de vaccinare, neconstituţională!

Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu așa-zisa iubire față de țară și compatrioți.
Doamna Renate Weber, Avocatul Poporului, această neînduplecată «luptătoare» pentru drepturile și libertățile cetățenilor români trebuie să plece.

V-am spus…o doamnă! un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale”, a scris Florin Roman pe o rețea de socializare.

Sesiune extraordinară pentru îndepărtarea lui Weber
Florin Roman le cere colegilor de coaliție să convoace o sesiune extraordinară a Parlamentului în vederea înlocuirii lui Renate Weber.

El spune despre Renate Weber că ar fi „măcelărit justiția”. „Mai ales că nici nu știm că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD! Eh, vor zice unii…« astea au fost doar vorbe răutăcioase».

Citiți și:  Avocatul Poporului: "pandemia actuală înseamnă sfârșitul drepturilor omului"

V-am dat și cel mai important argument…am înțeles că doamna Weber are treburi mai importante, iar noi chiar o încurcăm.

Stimați colegi din coaliție,

Propunem o nouă numire în funcția de Avocat al Poporului? Și convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului?

Eu abia aștept!”, a adăugat liderul deputaților PNL, Florin Roman.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *