Episcop Ortodox grec din Cipru: Măștile vor transforma copiii în demoni

Un mitropolit al Bisericii Ortodoxe Grecești din Cipru și-a încurajat credincioșii să nu le permită copiilor să poarte măști pentru că vor deveni demoni.

Mitropolitul Neophytos din Morphou, membru al Sfântului Sinod al Bisericii Autocefale din Cipru a sugerat că copiii ar fi mai bine să stea acasă – chiar și câțiva ani – în loc să fie nevoiți să poarte măști la școală.

În același timp, s-a amuzat de „educația europeană” pe care o primeau copiii la școală și i-a încurajat pe părinți să își școlească copiii acasă.

Neophytos a fost un critic deschis al măsurilor guvernamentale de control al răspândirii Coronavirusului în Cipru.

În Aprilie, în ciuda interdicției guvernului pentru sărbătorile religioase, a oficiat o liturghie care a fost oprită de către poliție.

Ierarhul ortodox grec a făcut declarații curajoase în trecut , inclusiv o afirmație că copiii născuți (n. red. cu predispoziții) gay apar atunci când părinții lor heterosexuali participă la sex anal în timp ce mama este însărcinată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.