Epilog pentru Clanul Corduneanu: Ne pleacă marile talente ale țării. La pușcărie!

Rechizitoriul în care sunt descrise faptele clanului Cordunenu se întinde pe 900 de pagini, iar întreg dosarul are la acest moment peste 70 de volume. Exact ca in cazul politcienilor cu bube in cap care pupa mirul si se eschiveaza din fata legii pana li se prescriu faptele si sportivii din celebrul clan au dat-o de gardul Justitiei aproape zece ani.

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au pronunțat, in sfarsit, sentințele în dosarul trimis în judecată de DIICOT, în 2010, pentru infracțiuni de trafic de persoane, trafic de minori, spălare de bani, lipsire de libertate, șantaj, constituire de grup.

Tot exact ca in cazul unor personalitati politice, vestite pentru tunuri imense dar care au fost intemnitate pentru mici gainarii ( termopane, amenzi de circulatie, angajari fictive etc), si Cordunenii au fost achitati pentru toate infractiunile alea babane si pedepsiti pentru o biata glumita. Liderul Costel Corduneanu a primit trei ani cu executare pentru o golanie informatica: i-a instalat sotiei sale in telefon un program de urmărire de tip keylogger.

Cu siguranta si in cazul lui Costel Corduneanu este vorba tot de un dosar politic, o inscenare a partidelor adverse platite de Soros si de Klauss Iohannis ca sa destabilizeze tara.

Adevarul este ca numai daca de uiti la fotografia de grup iti dai seama ca acest colectiv de cercetatori nu ar trebui deranjati nici macar o secunda cu prostioare precum anchetele de la activitatea lor stiintifica, prestata in totalitate in folosul omenirii.

Poate acum intelegeti de ce magistratii, zeii care impart dreptatea atat de corect, merita salarii si pensii de 40 de ori mai mari decat dubiosii care, dupa o viata de munca cinstita, incaseaza doar o mie de lei lunar.

Barikada

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *