fbpx
POLITICA

Emoții mari pentru Dragnea. CINE AJUNGE AZI LA PARCHET susținând că are PROBE GRELE?

dragnea 2 610x300 1
Războiul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea se rostogolește rapid spre paroxism, dar și spre Parchetul General, unde soția baronului Florentin Pandele este audiată, astăzi, de procurori, în Dosarul privind gravele violențe din 10 august, la doar o zi după ce a anunțat public că deține „probe” referitoare la această speță.

De asemenea, Gabriela Firea i-a acuzat la scenă deschisă pe Liviu Dragnea și pe ministrul Internelor, Carmen Dan, că intenționează să-l sacrifice pe prefectul Capitalei, Speranța Cliseru (o apropiată a clanului Pandele) pentru a scăpa de răspunderea pentru incidentele din 10 august.

Ce calcule personale își face primarul Capitalei

De notat că motivațiile atacului Gabrielei Firea corespund unor calcule politice și electoarale personale, în condițiile în care Dragnea a marginalizat-o în PSD. Potrivit surselor „Evenimentului zilei”, deși dezminte asta în luările de poziție oficiale, Gabriela Firea își dorește să candideze la președinție, această intenție reprezentând primul măr al discordiei cu Dragnea, care a perceput-o întotdeauna ca pe o rivală.

Șeful PSD-ist Liviu Dragnea încă alege să tacă mâlc, în condițiile în care, de vineri și până astazi, toate eforturile de a îngropa securea războiului, prin diverse jocuri de culise, au eșuat lamentabil. Firea și baronii contestatari nu-l pot înlătura pe Dragnea statutar, întrucât, după Congresul din primăvară, teleormăneanul deține controlul arbitrar al tuturor structurilor de conducere ale PSD, în care mai există doar patru-cinci contestatari, care însă preferă urzelile subterane. Acesta este motivul pentru care Firea s-a detonat în CEx-ul de la Neptun, și apoi a încasat valuri de acuzații, întrucât Bădălău și Tudose au fost excluși din acest for, iar liderii rămași au diverse înțelegeri (guvernamentale sau zonale) cu Liviu Dragnea. Delicată este și situația de la București, în condițiile în care proiectele primarilor sunt condiționate financiar și ca desfășurare de semnătura Gabrielei Firea.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.