Elon Musk susţine vaccinarea împotriva Covid, dar el NU se va vaccina

Elon Musk este de acord cu vaccinarea împotriva Covid-19
Miliardarul a spus însă că nu se va vaccina
*Musk a avut Covid-19 în luna noiembrie

Elon Musk şi-a schimbat discursul în legătură cu vaccinul împotriva Covid-19, după ce anterior şi-a exprimat scepticismul, relatează New York Post.

Al doilea cel mai bogat om din lume a încercat să îşi clarifice opiniile privind vaccinul: „Pentru a fi clar, susţin în general vaccinurile şi în mod special pe cele împotriva Covid. Ştiinţa este fără echivoc”, a scris Musk pe Twitter.

Magnatul de 49 de ani a stârnit controverse luna trecută, punând la îndoială siguranţa rapelului în cazurile vaccinurilor de la Pfizer şi Moderna. Musk a spus atunci că au existat „destul de multe reacţii negative” la a doua doză.

Musk a recunoscut că reacţiile alergiile apar „în cazuri foarte rare”, adăugând că sunt „uşor de abordat cu un EpiPen”.

Elon Musk nu se vaccinează împotriva Covid-19
În septembrie, „Technoking”-ul Tesla a declarat pentru New York Times că nici el, nici familia sa nu se vor vaccina pentru că nici el, nici copiii lui nu sunt expuşi riscului de a face Covid.

Ulterior, Musk a ajuns să aibă o formă „moderată” de Covid, comparând simptomele avute cu cele ale unei răceli minore.

Musk a mai spus că a decis să nu se vaccineze, deoarece altcineva ar putea beneficia mai mult de vaccin, având în vedere că are deja imunitate.

Sursa: alephnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!