Elon Musk, dezvăluire TERIBILA. De ce boala sufera miliardarul

Miliardarul Elon Musk a fost gazda talk-show-ului Saturday Night Live, într-o ediție eveniment. A fost prima dată când CEO-ul Tesla a făcut public faptul că suferă de sindromul Asperger. „Fac istorie în seara asta, sunt prima persoană cu Asperger care moderează Saturday Night Live… sau, cel puțin, prima care recunoaște”, a spus el în deschiderea emisiunii.

Ce este Asperger?
Oamenii care suferă de acest sindrom au tendința de a se dedica obsesiv rezolvării unei sarcini complexe și au dificultăți în a dezvolta relații cu cei din jur. Denumirea vine de la medicul german Hans Asperger, care a documentat prima dată afecțiunea, în 1944.

Este o formă medie de autism care poate interfera puternic cu capacitatea de dezvoltare intelectuală și socială a bolnavului.

Citiți și:  Miliardarul care anunță sfârșitul civilizației

Musk a vorbit și despre postările controversate pe care le face pe Twitter. „Știu că uneori spun sau postez lucruri ciudate, dar așa funcționează creierul meu”, a spus el. „Pentru toți cei care s-au simțit ofensați, vreau doar să spun că am reinventat mașinile electrice și trimit oameni pe Marte, cu ajutorul rachetelor. Credeați că puteam fi un tip normal?”, glumește el.

Sursa: smartradio.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!