Elitele sunt disperate în încercarea lor de a ne convinge să mâncăm gândaci. Iată de ce

Elitele sunt disperate în încercarea lor de a ne convinge să mâncăm gândaci. Iată de ce.

Pentru asta se folosesc de celebrități. Se folosesc de ‘știri’. Se folosesc de sistemul educațional. Elitele se folosesc de o tolbă plină de trucuri pentru a convinge publicul că ar trebui să mănânce gândaci. Oare ce se ascunde în spatele acestei presiuni masive pentru a ne convinge, că trebuie să ne schimbăm drastic dieta? Iată o privire aruncată asupra acestei agende dezgustătoare.

Majoritatea oamenilor sunt în mod natural dezgustați atunci când văd insecte. Doar la simpla lor vedere, a unor tipuri de gândaci (ca de exemplu, carcalacii), cei mai mulți dintre noi se confruntă cu un instantaneu sentiment de dezgust, în timp ce alții sunt cuprinși de panică și groază.

Se crede că este instinctuală această trăsătură, aproape universală, la oameni. Înclinația noastră firească de a striga ‘NU’ atunci când un gândac se află în apropierea noastră, s-ar putea afla în creierul nostru care ne avertizează că aceste chestii ar putea să ne muște, să ne înțepe, să ne infecteze sau chiar să ne intoxice fatal. De asemenea, având în vedere faptul că unele insecte se hrănesc cu mizerie, putreziciune și excremente, doar simpla lor vedere este suficientă pentru ca creierul nostru să trimită un puternic semnal de alarmă care ne spune că ceva nu este în regulă.

Cu toate acestea fiind spuse, totuși elita globală (mai ales Forumul Economic Mondial) vrea ca noi să băgăm gândaci în gură, să le mestecăm exteriorul crocant și să le înghițim interiorul verde și vâscos. Într-adevăr, agenda mâncatului de gândaci se infiltrează în mass-media și chiar în sistemul educațional. Scopul: să normalizăm și chiar să glorificăm consumul de gândaci.

Unii ar putea spune că insectele sunt o mâncare obișnuită în mai multe culturi umane. Acest lucru este adevărat. Cu toate acestea, multe alte societăți umane consideră că mâncatul insectelor este o abominație totală. Eu dacă i-aș spune bunicii mele libaneze că vreau să mănânc gândaci la cină, ea și-ar scoate din picior sandaua sa de lemn, de modă veche, și mi-ar arunca-o drept în față.

Așadar, de ce sunt puterile atât de concentrate, ca un laser, pe întreaga lume, ca aceasta să treacă la mâncatul de greieri, viermi de făină și gândaci? Iată o privire aruncată asupra acestei situații.

Forumul Economic Mondial ne urăște

Pentru a înțelege pe deplin de ce elitele vor ca noi să mâncăm insecte, trebuie ca mai întâi să ne gândim la un lucru important: acestea caută să redefinească ceea ce înseamnă să fii om pe Pământ. Elitele cred că avem prea multe libertăți și că noi consumăm prea multe resurse.

În fruntea acestei mișcări se află Forumul Economic Mondial (WEF). În articolul meu intitulat Top 10 cele mai înfiorătoare și distopice lucruri promovate de Forumul Economic Mondial (WEF), am enumerat mai multe moduri în care această organizație deținută de elite, caută să modeleze viitorul umanității.

Citeste tot articolul pe saccsiv

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *