“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENATIONALPOLITICASTIRI

Eliminarea păcănelelor din orașe: O ESCROCHERIE semnată Marcel Ciolacu. Suspiciuni de luare de MITĂ și obținere de foloase necuvenite în interesul electoral al PSD

Miami Bici 2 Marcel Ciolacu Alfred Simonis Codin Maticiuc 1

Recent, declarațiile premierului României, Marcel Ciolacu, privind eliminarea păcănelelor din orașe au generat controverse și au ridicat semne de întrebare cu privire la credibilitatea promisiunilor sale.

Aceste afirmații au provocat suspiciuni referitoare la posibila implicare a marilor actori din industria jocurilor de noroc și la existența unei presupuse legi favorabile campaniei electorale a Partidului Social Democrat (PSD).

Marcel Ciolacu a făcut declarații puternice și a promis că PSD va lua măsuri decisive pentru a limita sau elimina complet păcănelele din orașe, subliniind impactul negativ al acestora asupra comunităților și sănătății cetățenilor. Cu toate acestea, în ciuda trecerii unui interval de timp considerabil de la aceste declarații, acțiunile concrete se lasă așteptate.

Suspiciunile legate de o posibilă lege dedicată apar într-un context în care industria jocurilor de noroc deține o putere financiară considerabilă și a fost implicată în campaniile electorale anterioare. Chiar dacă premierul Ciolacu a manifestat determinare în a reglementa acest sector, adoptarea unei legi care interzice sau restricționează semnificativ păcănelele ar putea afecta interesele financiare ale unor actori importanți din industrie.

Această presupusă conexiune între marii jucători din industrie și angajamentele guvernului PSD a stârnit suspiciuni cu privire la influența sectorului jocurilor de noroc asupra deciziilor guvernamentale. Persoanele suspectate de obținere de avantaje nepermise sunt premierul Marcel Ciolacu și șeful Camerei Deputaților, Alfred Simonis.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.