Elevul eminent găsit spânzurat se pregătea să devină medic

Mister total după moartea elevului de clasa 12-a care a fost găsit fără viață într-un șopron, spânzurat.

Toți profesorii și elevii de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu, unde învăța tânărul, sunt șocați de tragedie și nu au nici cea mai vagă idee de ce să-și fi pus capăt zilelor.

„Era apreciat ca un elev foarte bun, la mai multe materii, remarcat fix la cea mai grea materie, matematica, chiar de unul din cei mai renumiţi profesori din liceu. Nu avea absenţe. Nu avusese conflicte sau probleme cu colegii, de care să fi ştiut profesorii, dirigintele sau directorul liceului. Fusese joi la şcoală. Nimic din ce a fost la şcoală, nu a prevestit ce a urmat. La aflarea veştii a fost şoc în şcoală. Din păcate, în cazul acesta nu a fost niciun semnal”, a declarat directorul Gabriel Negrea, citat de oradesibiu.ro. Cristian se pregătea să devină student la Medicină.

Toată lumea are numai cuvinte la superlativ pentru băiatul găsit spânzurat în șopron.

„Imediat am discutat cu dirigintele, am discutat cu profesorul consilier şcolar, am discutat cu directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională. Ce vă pot să vă spun din informaţiile dobândite, în primul rând copil fără probleme la clasă. Deci, absolut niciun fel de problemă, fără absenţe. Copil foarte bun. Am discutat şi cu profesorul lui de matematică, de fizică, deci copil extraordinar de bun, fără niciun fel de probleme, cu părinţi interesându-se de el. Mama a venit la fiecare şedinţă cu părinţii. Întotdeauna a întrebat de note, de situaţia lui. Nu era în nicio evidenţă că ar fi fost un copil cu probleme. Elev bun. Chiar la matematică, profesorul l-a lăudat că era unul dintre copiii din clasă care găsea soluţii inedite la probleme dificile, chiar un copil apreciat de profesorul de matematică. La fel şi fizică am întrebat, la română, a precizat directorul.

Tânărul în vârstă de 18 ani a fost găsit fără suflare, spânzurat, la Orlat. Trupul său a fost descoperit în jurul orei 17.00, pe 17 ianuarie.

Băiatul nu a lăsat un bilet de adio.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *