Eleva, violata cu bestialitate de profesor. Medicii au ramas socati cand au vazut ce se intampla in abdomenul ei

Mahendra Singh Gond va fi spanzurat in luna martie 2019 pentru ororile pe care le-a savarsit asupra unui elev, in vara lui 2018.

Eleva, violata cu bestialitate de profesor. Micuta in varsta de 4 ani la momentul atacului a ramas cu sechele grave. Aceasta a fost violata cu bestialitate de profesorul Mahendra Singh Gond, in vara lui 2018. Ranile provocate au fost atat de grave incat medicii au ramas socati cand au consultat-o.

Acestia au fost nevoiti sa ii rearanjeze intestinele, informeaza mirror.co.uk. Incidentul a avut loc pe 30 iunie 2018, in Madhya Pradesh, India. Violatorul a fost arestat la cateva ore de la incident si a fost trimis in judecata.

Eleva, violata cu bestialitate de profesor

Dupa ce a violat-o cu bestialitate pe fata, timp de cateva ore, agresorul i-a aruncat trupul intr-o zona salbatica. Acesta credea ca micuta a murit in urma ororilor la care a supus-o. Familia fetei a gasit-o letargica si au dus-o de urgenta la spital. Medicii au fost socati sa vada ranile pe care le avea.

Fata a fost dusa la Delhi de urgenta. Medicii de acolo au operat-o cateva ore pentru a ii salva viata. Dupa ce si-a revenit, a marturisit ce a patit. Asa a reusit sa il

Instantele din India s-au pronuntat abia acum, la jumatate de an de la incident. Profesorul Mahendra Singh Gond a primit sentinta cu moartea. Acesta va fi spanzurat in martie 2019 pentru violul sever asupra minorei, citeaza mirror.co.uk.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *