Eleva RUPTA IN BATAIE de colege dupa un mesaj postat pe Facebook legat de moartea celor cinci tineri arsi de vii in accident: TE DESFIGUREZ! – VIDEO ŞOCANT

Pumni şi picioare la un liceu din Gura Humorului. O elevă a fost ruptă în bătaie de colegele sale în plină stradă.

Incidentul incredibil s-a petrecut în faţa Colegiului ‘Alexandru cel Bun’ din Gura Humorului. Pe imaginile surprinse de un elev cu telefonul mobil se poate observa cum o elevă este pusă la pământ de alte adolescente şi este lovită cu piciorul în cap.

La un moment dat, un băiat intervine şi o salvează pe tânără din mâinile agresoarelor. După ce este ridicată de jos, fata este trasă de păr de tânăra care continuă să o ameninţe cu bătaie: ‘Te desfigurez!’.

Atât Poliţia, cât şi conducerea liceului au deschis anchete pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs scandalul şi luarea măsurilor împotriva agresoarelor.

Se pare ca totul a pornit de la un mesaj postat pe Facebook legat de moartea celor cinci tineri carbonizati intr-un accident rutier.

DETALII AICI: TRAGEDIE în această dimineaţă! Cinci oameni AU ARS DE VII într-un accident groaznic. Una dintre maşini a luat foc! (IMAGINI ŞOCANTE)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.