“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Eleva RUPTA IN BATAIE de colege dupa un mesaj postat pe Facebook legat de moartea celor cinci tineri arsi de vii in accident: TE DESFIGUREZ! – VIDEO ŞOCANT

bataie2

Pumni şi picioare la un liceu din Gura Humorului. O elevă a fost ruptă în bătaie de colegele sale în plină stradă.

Incidentul incredibil s-a petrecut în faţa Colegiului ‘Alexandru cel Bun’ din Gura Humorului. Pe imaginile surprinse de un elev cu telefonul mobil se poate observa cum o elevă este pusă la pământ de alte adolescente şi este lovită cu piciorul în cap.

La un moment dat, un băiat intervine şi o salvează pe tânără din mâinile agresoarelor. După ce este ridicată de jos, fata este trasă de păr de tânăra care continuă să o ameninţe cu bătaie: ‘Te desfigurez!’.

Atât Poliţia, cât şi conducerea liceului au deschis anchete pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs scandalul şi luarea măsurilor împotriva agresoarelor.

Se pare ca totul a pornit de la un mesaj postat pe Facebook legat de moartea celor cinci tineri carbonizati intr-un accident rutier.

DETALII AICI: TRAGEDIE în această dimineaţă! Cinci oameni AU ARS DE VII într-un accident groaznic. Una dintre maşini a luat foc! (IMAGINI ŞOCANTE)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.