Eleva dispăruta a fost gasita in tren. Vezi de unde se intorcea Iulia Ionescu

Eleva dispărută din Bucureşti a fost găsită de angajaţii CFR într-un tren care venea de la Suceava. Fata este în drum spre Capitală.

Iulia Cristina Ionescu, elevă la colegiul naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti, dispărută de câteva zile, a fost recunoscută de şeful de tren. Ea s-a urcat în tren la Suceava. Fata era singură, nu are semne de maltratare, iar acum se află în siguranţă.

Eleva în vârstă de 15 ani a dispărut miercuri, în drum spre liceul la care învată, Colegiul „Sfântul Sava”. Poliţia Capitalei a organizat, în premieră, o celulă de criză. Fata a fost căutată în spitalele şi mănăstirile din jurul Capitalei, însă nici urmă de ea. Surse din anchetă au spus că tânăra ar fi lăsat mamei un bilet în care i-a spus că vrea să se călugărească.

Citiți și:  Noul arhiepiscop al Sucevei, Calinic, îi avertizează pe preoți să nu se implice în traficul de țigări și lemn

Vom reveni cu mai multe amănunte.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Camelian Propinatiu
Camelian Propinatiu
6 ani in urma cu

Vulgaritatea diavoleasca a atacurilor de pe forumuri nu face decât sa consolideze retragerea la manastire ca singura solutie a conflictului adolescentei cu lumea. Bizar e ca nu apar si ghicitorii/ analistii care sa citeasca semne de Mare Cutremur sau de ruperi de aliante in aceasta neliniste mistica.