Eleva dispăruta a fost gasita in tren. Vezi de unde se intorcea Iulia Ionescu

Eleva dispărută din Bucureşti a fost găsită de angajaţii CFR într-un tren care venea de la Suceava. Fata este în drum spre Capitală.

Iulia Cristina Ionescu, elevă la colegiul naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti, dispărută de câteva zile, a fost recunoscută de şeful de tren. Ea s-a urcat în tren la Suceava. Fata era singură, nu are semne de maltratare, iar acum se află în siguranţă.

Eleva în vârstă de 15 ani a dispărut miercuri, în drum spre liceul la care învată, Colegiul „Sfântul Sava”. Poliţia Capitalei a organizat, în premieră, o celulă de criză. Fata a fost căutată în spitalele şi mănăstirile din jurul Capitalei, însă nici urmă de ea. Surse din anchetă au spus că tânăra ar fi lăsat mamei un bilet în care i-a spus că vrea să se călugărească.

Citiți și:  Un tânăr care a venit beat acasă și a fost luat la palme de soție, a fost salvat de polițiști după ce a sunat la 112

Vom reveni cu mai multe amănunte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Vulgaritatea diavoleasca a atacurilor de pe forumuri nu face decât sa consolideze retragerea la manastire ca singura solutie a conflictului adolescentei cu lumea. Bizar e ca nu apar si ghicitorii/ analistii care sa citeasca semne de Mare Cutremur sau de ruperi de aliante in aceasta neliniste mistica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.