ELEV-ASASIN la 12 ani! Intreaga comunitate este in stare de SOC

Învăţătoarea a murit, trei copii au fost răniţi iar elevul criminal se sinucide. Este tragedia care a şocat comunitatea.

Un elev de 12 ani a tras cu pistolul în învăţătoare şi în câţiva colegi de clasă, într-o şcoală privată din nordul Mexicului, înainte de a-şi lua viaţa. Potrivit referirilor presei locale, băiatul a scos dintr-o dată din borsetă pistolul şi a deschis focul. Episodul s-a întâmplat în Colegiul Cervantes din oraşul Torren.

Procuratura s-a deplasat la şcoală pentru primele constatări ale experţilor privind întâmplarea violentă petrecută înaintea începerii orelor. După cum relatează cotidianul Milenio, procurorul delegat, Ochoa, a afirmat că elevul de 12 ani avea cu el două arme una de un calibru mai mic şi cealaltă de un calibru mai mare. Contrar celor aflate la început, focurile de armă nu s-ar fi tras în interiorul unei clase.

Înainte de împuşcături, băiatul ar fi cerut voie să părăsească clasa pentru a-şi schimba pantalonii, dar trecând destul timp, învăţătoarea a plecat să-l caute. Când l-a găsit, învăţătoarea i-a cerut să-i de armele pe care le avea în mâini, atunci băiatul a început să tragă.

Procurorul mai spune că elevul era considerat unul foarte bun, cu note mari, nu era depresiv sau un copil agresiv. Autorităţile au căutat părinţii elevului care trăia cu bunica sa. După ce au fost interogaţi, părinţii au afirmat că nu ştiu de unde avea copilul armele cu care a comis atacul. Cercetările continuă, după cum notează Telediario.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.