Elena Udrea, ZGUDUITĂ de FOSTUL SOȚ. Cocoș a fost surprins în ipostaze INCREDIBILE!

În timp ce Elena Udrea se simte bine în Costa Rica, fostul său soț a fost surprins în ipostaze incredibile alături de iubita lui. Dorin Cocoș pare un tată împlinit.

Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, este în culmea fericirii. Acesta este tatăl unui băiețel de 1 an pe care îl are cu actuala lui iubită, Raluca. Cocoș pare să se implice foarte mult în creșterea copilului său.

Cuplul fericit a fost surprins, zilele trecute, la cumpărături în mall. Cei doi manifestau gesturi tandre și se plimbau ținându-se de mână, informează WOWbiz.

La un moment dat, cei doi au intrat într-un magazin cu încălțăminte pentru copii, unde au petrecut minute bune studiind cu atenție produsele.

Dorin Cocoș a devenit tată pentru a doua oară la începutul anului trecut. Afaceristul mai are un băiat mare, Alin Cocoș. Alin este fiul din prima căsătorie a lui Dorin Cocoș.

Cocoș a devenit cunoscut în perioada căsniciei cu Elena Udrea, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. Acesta s-a recăsătorit după divorț cu Dana Roibu, dar l-a părăsit când a intrat după gratii.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu