Elena Udrea presedinte?


Preşedintele Traian Băsescu a afirmat ieri că se apropie vremea ca o femeie să candideze la alegerile prezidenţiale. Această afirmaţie a şefului statului a lăsat loc speculaţiilor. Printre principalele “suspecte” se numără şi proaspăt divorţata Elena Udrea.

“Eu cred că se apropie vremea candidaturii unei femei la funcţia de preşedinte al României. Luaţi-o ca pe o apreciere. Dacă privim în sondaje, deja apar nişte femei care au o vechime în politică şi care sunt acolo, în primii 20 de oameni politici din România”, a spus Traian Băsescu.

“Sunt şanse iar eu aş fi bucuros să susţin o femeie la Preşedinţie sau pentru funcţia de prim-ministru sau cât mai multe femei ministru”, a continuat preşedintele României la o întâlnire cu reprezentantele Clubului Femeilor de Afaceri.

Citiți și:  Băsescu, DEZLĂNȚUIT la adresa Oanei Bogdan, "colectivista": Să o ia Cioloș și să și-o facă mărțișor

Trecând la “analiza” unor femei din politica dâmboviţeană, Traian Băsescu a spus că ”Sulfina Barbu, e un politician serios, Anca Boagiu e un politician serios, Elena Udrea e un politician la modă şi serios, toate având perspectivă să crească”. Sursa: FrontPress.ro

elena-udrea-ghimpele

3 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU