fbpx
POLITICA

Elena Udrea presedinte?

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat ieri că se apropie vremea ca o femeie să candideze la alegerile prezidenţiale. Această afirmaţie a şefului statului a lăsat loc speculaţiilor. Printre principalele “suspecte” se numără şi proaspăt divorţata Elena Udrea.

“Eu cred că se apropie vremea candidaturii unei femei la funcţia de preşedinte al României. Luaţi-o ca pe o apreciere. Dacă privim în sondaje, deja apar nişte femei care au o vechime în politică şi care sunt acolo, în primii 20 de oameni politici din România”, a spus Traian Băsescu.

“Sunt şanse iar eu aş fi bucuros să susţin o femeie la Preşedinţie sau pentru funcţia de prim-ministru sau cât mai multe femei ministru”, a continuat preşedintele României la o întâlnire cu reprezentantele Clubului Femeilor de Afaceri.

Trecând la “analiza” unor femei din politica dâmboviţeană, Traian Băsescu a spus că ”Sulfina Barbu, e un politician serios, Anca Boagiu e un politician serios, Elena Udrea e un politician la modă şi serios, toate având perspectivă să crească”. Sursa: FrontPress.ro

elena-udrea-ghimpele

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.