Elena Udrea, MESAJ din Costa Rica. Val de reacţii dure pe Facebook

De 8 Martie, Elena Udrea a stârnit un val de reacţii negative după ce a postat o fotografie cu mama şi fetiţa ei, însoţită de un mesaj în care spune că nu a cunoscut iubirea şi nici suferinţa până când în viaţa ei nu a apărut Eva.

Fostul ministru a postat o fotografie în care apare alături de mamă, dar şi de fetiţa ei, însoţită de un mesaj, în care Udrea spune că nu a cunoscut iubirea şi nici suferinţa până când în viaţa ei nu a apărut micuţa Eva.

De asemenea, ea a urat ”La mulţi ani” tuturor femeilor.

Mesajul a stârnit un val de reacţii. Unii au apreciat postarea şi i-au transmis gânduri pozitive, în timp ce alţii i-au urat, ironic, mulţi ani cu executare.

„La Mulți Ani…cu executare. Nu mai insista cu iubirea, că știm și te credem”

„Impresionant! Cine va trai din banii furati ai Romaniei! Sunt atatia copii carora li s-a furat dreptul de a manca pe saturate si noi ne hilizim la fetita Elenei Udrea… ”

„Cata ipocrizie! In Romania copiii au alocatii de nici 20 de euro pe luna, iar voi ne-ati furat si traiti pe picior mare. Si Guvernul va mai si scapa de pedepse! Nu am nimic cu copilul, dar tu ai o pedeapsa de ispasit si sper sa se faca dreptate”

Elena Udrea vrea să se întoarcă în România
Elena Udrea a fugit în Costa Rica în urmă cu mai bine de un an. Acum, fostul ministru ia în calcul posibilitatea să se întoarcă în ţară ca să se judece pentru libertatea sa.

Avocatul a explicat că Elena Udrea i-a făcut paşaport fetiţei sale şi se gândeşte foarte serios să se întoarcă acasă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu