Elena Udrea, amanta lui Traian Băsescu. Documentele în care apare public această relație

Despre Elena Udrea s-a scris și tot scris de-a lungul vremii, devenind unul din cele mai importante subiecte de presă, mai ales după ce a fost implicată în mai multe scandaluri și judecată pentru anumite nereguli. Dar cum a ajuns Elena Udrea în politică, puțină lume își mai aduce aminte.

Toată lumea și-o amintește pe Elena Udrea ca fiind mâna dreaptă a fostului președinte Traian Băsescu, ba mai mult, au existat zvonuri cum că, la vremea aceea tânăra, Elena Udrea ar fi fost amanta acestuia, și astfel se explică accederea acesteia în primul eșalon politic al vremii.

„Eu am intrat in politica cu Mercedes, cu genti, cu pantofi cu toc. Eu nu am facut avere in politica, pot spune ca mi-era un pic mai bine inainte”, declara Elena Udrea, la un moment dat.

”Așa să fie oare?”, ar putea fi întrebarea, mai ales că, după scandalul din 2011, când pe celebra platformă Wikileaks a publicat stenograme ale unor discuții secrete dintre mari oficiali din administrația de la Washington, și nu numai, au apărut informații controversate având-o în prim plan pe doamna Udrea.

Ar trebui, totuși, să ne întoarcem puțin în timp, și să vedem de unde și când au început aspirațiile către putere, ale tinerei Elena Udrea. Așadar, ne întoarcem în timp, prin anii 90, mai exact 1991, când Elena Udrea avea aspirații, încă mărunte, de a deveni ”Miss Adolescenţa”. La vremea aceea avea doar 17 ani și se afla în Buzău, orașul de reședință a tinerei Elena Udrea. Atunci, a fost prima dată, și se pare și ultima, când a gustat amărăciunea la concursul ”Miss Adolescenţa”, atunci când nu doar că a fost huduită, ci a şi pierdut „coroniţa” şi chiar podiumul. Se pare că atunci și-a șoptit ”în barbă” că nu va mai avea parte de astfel de experiențe și s-a pus pe treabă.

WikiLeaks a scris că ar fi fost iubita lui Traian Băsescu

De la acest moment au trecut 23 de ani, așadar fugim în 2o14, și o regăsim pe Elena Udrea ca fiind parlamentar de Neamţ, de succes, și intrată în vizorul ”șefului” de partid, domnul Traian Băsescu.

„Sunt oameni care vin in politica avand deja o bunastare, si cu siguranta acest lucru ii face mai putin sensibil la tentatii. Sunt oameni care fac politica pentru ca vor sa faca o cariera, este si cazul meu. Am deja sapte ani in politica, vreau sa fac o cariera din asta. Eu am vrut sa fiu ministru pentru ca un politician care nu ajunge intr-o functie de administratie nu face politica cu adevarat”, spunea Elena Udrea.

De-aici în colo, drumul politicianului de acum, Elena Udrea a fost unul fulminant, terminându-se, cel puțin așa credea ea, la funcția de Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, perioadă în care, alături de ”prietena” domniei sale, Bica, au ”călcat pe bec” și cariera sa politică a luat-o în jos vertiginos. A venit scandalul ”Gala Bute”, în care a fost acuzată, judecată și dată sentința de 6 ani, și de-aici, totul este istorie.

Cât despre presupusa relație intimă cu Traian Băsescu, cele descoperite în materialele publicate de Wikileaks, reiese clar că acest lucru s-ar fi întâmplat, ba mai mult, oficiali de la Washington o descriau cochetă, elegantă. Într-una din conversațiile oficialilor americani se scria clar că:

„Ministrul Elena Udrea şi fostul ministru Monica Iacob Ridzi au reputaţia de a fi fostele iubitele ale preşedintelui Traian Băsescu”.

Elena Udrea a reacţionat imediat pe pagina de Facebook.

„Eu cred că diplomaţii acreditaţi la Bucureşti se ocupă cu lucruri serioase, nu de colecţionarea şi transmiterea de bârfe la nivel de colţ de cartier, de la diverse personaje pline de penibil”, a răspuns Udrea la acea vreme.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *