ELENA UDREA A FOST ELIBERATA! Breaking News-ul momentului

Contestaţia în anulare formulată de Elena Udrea se judecă astăzi, la ora 15.00 la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a schimbării termenului de judecată. Judecătorii ICCJ ar putea să dispună, la fel ca in cazul Alinei Bica, suspendarea executarii pedepsei si eliberarea Elenei Udrea.

În ședința de astăzi, în care s-a dezbătut admisibilitatea contestaţiei în anulare formulata de Elena Udrea, procurorul DNA a fost de acord cu admiterea suspendării executării până la judecarea pe fond, informează România TV.

Iniţial, termenul pentru Elena Udrea era stabilit pentru 28 ianuarie, însa a fost preschimbat pentru astăzi, la cererea avocatului fostului ministru. Motivul a fostul unul tehnic, pentru a avea timp să ajungă formalităţile în Costa Rica în vederea eliberării din închisoare şi pentru a fi acasă de Crăciun alături de familie, în special de Eva Maria.

Tot astăzi s-a judecat şi contestaţia lui Tudor Breazu, în prezent alfat în arest. Şi pentru Alina Bica pedeapsa va fi suspendată. Aşadar, fosta şefă a DIICOT urmează să fie eliberată.

Decizii similare au fost luate pentru Rudel Obreja, Constantin Niţă şi Serban Pop.

Tot astazi se va judeca si contestatia unui alt inculpat din dosarul Gala Bute, Tudor Breazu, in prezent incarcerat.

Avocatul fostului ministru a cerut magistratilor preschimbarea termenului, acesta fiind initial stabilit pentru 28 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *