Elena CEAUSESCU – o DESFARNATA la greu! Vedeti si va cruciti!

Cu toate ca nu parea, fostei Prima Doamna i-a placut viata si, in mod special, i-a placut latura sexuala. Nu doar a ei, ci si a fiicei sale pe care o spiona.

Elena Ceausescu avea amanti. Aghiotantii ei spuneau mereu ca sotia lui Nicu e ‘rea de musca’. Acestia au fost mereu in preajma ei, in perioada comunismului. Dupa ce sotii Ceausescu au murit, aghiotantii Elenei Ceausescu au inceput sa faca diverse marturisiri despre ea, ca om.

Pe numele de fata Lenuta Petrescut, Elena Ceausescu era obsedata de sex. Cei care au slujit-o au vorbit despre desfraurile ei si barbatii cu care ar fi intrat in contact, informeaza click.ro. In plus, Elena Ceausescu avea si o obsesie bizara despre care poti citi aici. Nici nu purta chiloti, in public…

Marea iubire a Elenei Ceausescu a fost Tudor Zamfir, tatal naistului Gheorghe Zamfir. A fost primul ei iubit pe care l-a cunoscut in Petresti, satul natal. Relatia lor a fost de scurta durata caci Tudor Zamfir s-a mutat in Bucuresti. A fost ospatar o perioada buna.

Elena Ceausescu avea amanti

Elena Ceausescu s-a mutat in Bucuresti dupa el, dar Tudor Zamfir nu a mai vrut o relatie. Elena s-a inscris in Partidul Comunist. Atunci l-a cunoscut pe Nicolae Ceausescu, care urma sa ii devina sot peste cativa ani.

Inainte de mariaj, Elena Ceausescu s-a iubit cu Marin Ceausescu, fratele lui Nicu. Relatia lor de iubire s-a terminat in momentul in care barbatul s-a inrolat in armata. Mihaela Ceauşescu, fiica lui Marin, care s-a sinucis la Viena după moartea soţilor Ceauşescu, în decembrie 1989, a scris cartea „Nu regret, nu mă jelesc, nu strig“.

Elena Ceausescu, intima cu cumnatul ei

In ea a vorbit despre relaţia dintre Elena şi tatăl său: „tanti Lenuţa avea o slăbiciune deosebită pentru Marin, pe care-l cunoscuse înaintea lui Nicolae şi cu care chiar flirtase o scurtă perioadă… Aşa ziceau gurile rele din familie şi îi mai reproşa şi mama la necaz lui tata, dar aşa, mai mult în glumă, luându-l peste picior: «De ce oare, Marine, n-ai luat-o tu, că salvai, dracu’ , ţara de la urgie?!»”.

Citiți și:  Dezvăluiri spumoase despre Elena Ceușescu: 'Era o tipă absolut sinistră. Avea o ură, era galbenă şi urâtă'

Elena Ceausescu, relatie cu doctorul familiei

In 1939, Elena Ceausescu ar fi avut o relatie cu un soldat neamt. Apoi s-a iubit cu doctorul Abraham Schechter cu care a avut cea mai lunga si intensa relatie. Timp de 17 ani, el a fost medicul personal al familiei Ceausescu. Ar mai fi fost si agent al serviciului de informaţii din Israel, Mosad.

„Odată, în Primăverii, mi-a spus colegul meu care era de serviciu la vilă, cei trei au intrat cu maşina în curtea reşedinţei cuplului Ceauşescu. Nicolae a coborât şi a început să urce scările pentru a intra în casă. În urma să venea Elena, urmată de doctorul Schechter, ultimul fiind colegul meu. În timp ce urcau pe scări, cel care mi-a povestit scena a văzut cum doctorul a mângâiat-o uşor pe fund pe Tovarăşa”, a povestit fostul colonel Dumitru Burlan, fost angajat în serviciul de Gardă al Direcţiei a 5 a Securităţii, în cartea „După 14 ani – Sosia lui Nicolae Ceauşescu se destăinuie”.

Dupa ce Nicu Ceausescu a devenit varful Partidului Comunist, medicul a ajuns in atentia Securitatii. Abraham Schechter a murit în condiţii suspecte în anul 1973. S-ar fi aruncat de la etajul 5 al Spitalului de Urgenta Floreasca. Unii spun ca medicul a fost ucis, cu toate ca a lasat un bilet de adio. In el spunea ca isi ia viata din cauza problemelor de sanatate pe care sotia lui le are.

Citiți și:  Dezvăluiri spumoase despre Elena Ceușescu: 'Era o tipă absolut sinistră. Avea o ură, era galbenă şi urâtă'

Elena Ceausescu, relatie si cu unchiul lui Ion Iliescu

Elena Ceausescu s-ar fi iubit si cu Eftimie Iliescu, ilegalist comunist şi unchiul lui Ion Iliescu. Relatia lor a durat putin. Apoi ar mai fi fost si fizicianul Ioan Ursu, care era coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste. Ioan Ursu era mâna dreaptă a Elenei Ceauşescu în domeniul cercetărilor ştiinţifice „savante”, ea fiind numită de altfel și Doctor horroris causa.
„La un moment dat, în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, a ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, mărturisea fostul aghiotant, Nicolae Stan, într-un interviu publicat în urmă cu câţiva ani.

Elena Ceausescu si generalul Victor Atanasie Stănculescu, amanti?!

Pe lista amantilor Elenei Ceausescu s-ar fi aflat si generalul Victor Atanasie Stănculescu. Era omul de incredere al lui Nicu Ceausescu. Era si preferatul Elenei, dar generalul a negat orice implicatie romantica. Aghiotantii Elenei Ceausescu sustin ca Stănculescu îi prezenta personal Elenei planurile de cercetare ştiinţifică ”îndelung, cam prea des şi totdeauna între patru ochi”.
Victor Atanasie Stănculescu a fost condamnat pentru reprimarea Revoluției de la Timișoara. A murit la vârsta de 88 de ani, într-un azil de bătrâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.