fbpx
NATIONALSTIRI

ELEMENTE TERORISTE ÎN ROMÂNIA? Forțele de ordine se pregătesc să lupte împotriva unor grupări paramilitare

Exercițiul are loc luni și marți, în zona Valea Iașului din județul Argeș.

hqdefault 9

Jandarmii și reprezentanții ISU, ai armatei și ai Inspectoratului General de Aviație participă la un exercițiu de neutralizare a unor elemente paramilitare. Exercițiul se numește Blue Mountain și se desfășoară în județul Argeș.

Este vorba despre un exercițiu de tip Livex, la care participă jandarmii argeșeni și personal din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, Departamentului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al judetului Argeș, Batalionului 33 Vânători de munte Posada și Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.

„Scopul acestui exercițiu este de a antrena forțele participante pentru descoperirea, capturarea sau neutralizarea unor elemente paramilitare. Exercițiul își propune să verifice interoperabilitatea dintre structurile implicate, existența logisticii necesare, dar și modul de acțiune al forțelor participante în cazul unor situații neprevăzute”, au explicat organizatorii.

Vezi si – Compromiterea și eliminarea vocilor care se împotrivesc propagandei oficiale

Marți, unele părți ale exercițiului se vor desfășura în municipiul Curtea de Argeș. „Dorim să informăm cetățenii că nu este vorba despre un eveniment real, ci este un exercițiu de pregătire, care este necesar a fi tratat ca atare”, transmite Jandarmeria Argeș.

Vezi si – Încă o MANIPULARE mediatică! Drona “rusească” era americană

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.