fbpx
GENERAL

Ela Crăciun, început de grădiniță, gimnaziu și liceu. „Este o premieră să nu avem poze împreună”

Început de grădiniță, gimnaziu și liceu pentru Ela Crăciun  

După ce weekendul acesta a început un nou sezon al emisiunii sale „Numai de bine”, de la Antena 3 CNN, unde Ela Crăciun a aniversat zece ani de difuzare cu un episod pe tema „Cum pregătim copiii de școală și cum le întărim imunitatea”, celebra mămică a sărbătorit de curând și începerea unui nou an școlar în aproape toate formele de învățământ. 

Grupa mare, clasa a cincea și clasa a unsprezecea. Și anul acesta ne distrăm cu toate formele de învățământ, de la grădiniță până la liceu. Anul acesta este primul an în care Alex ne-a spus ca nu își dorește să îl mai însoțim în prima zi de școală, așa că este o premieră să nu avem poze împreună de la deschiderea anului școlar. Alesia a fost super entuziasmată și nerăbdătoare de începerea clasei a cincea într-o scoală nouă, alături de colegi și profesori noi. Pentru Nicho, din păcate și acest început de an școlar a fost unul marcat de absență. Astăzi a stat acasă, pentru că a făcut iar otită. Așa este la grădiniță: trei zile la grădi, o săptămână acasă. Primim însă și anul acesta, cu bune, cu rele, pe cât posibil mai multe bune decât rele, iar copiii să aibă un an superb și părinții pe lângă ei”, declara Ela Crăciun emoționată despre începerea noului an școlar. 

ela-craciun-si-alesiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Reușite pentru Ela Crăciun 

Mai mult decât atât, Ela Crăciun a fost de curând recompensată pentru activitatea sa din mediul online cu două distincții importante primite în cadrul prestigioasei ceremonii Digital Divas: locul doi pentru blogul său elacraciun.ro la categoria „Best Lifestyle Content Creator” și locul trei la categoria „Best Health &Wellness Content Creator”. 

Cu trei cărți lansate până în prezent, un blog de succes, o emisiune tv și multe diplome de coaching, care au transformat-o pe Ela Crăciun într-un veritabil expert în zona de parenting, în momentul prezent noua mămică se pregătește de o nouă schimbare în viața ei. 

Cu entuziasm maxim, Ela Crăciun anunța de curând că a început numărătoarea inversă până la mutarea sa în noua casă. 

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.