El este românul care şi-a ucis soţia însărcinată şi copilul nenăscut, cu o foarfecă. Detalii sinistre descoperite de medici

Ioan Câmpeanu, un român în vârstă de 44 de ani, din Marea Britanie, i-a luat viaţa soţiei sale Andra, însărcinată în 7 luni.

El şi-a înjunghiat mortal tânăra soţie cu o loviură la gât, cu o foarfecă, însă medicii legişti au descoperit că Ioan Câmpeanu a făcut un gest sinistru înainte de crimă.

Potrivit rechizitoriului, Ioan Câmpeanu obşnuia să-şi supună soţia destul de frecvent la mai multe abuzuri fizice, însă tânăra îndura cu umilinţă bătaia soţului, cu speranţa că după venirea copilului el se va schimba.

În plus, nu avea altă susţinere.

În ziua fatidică, Câmpeanu a consumat droguri, după care a drogat-o şi pe soţia sa.

El a dus-o în baia casei unde locuiau şi a încercat să facă un lucru sinistru.

Pentru că nu-şi dorea copilul şi aflat sub influenţa drogurilor, Ioan Câmpeanu a încercat să-i provoace personal un avort tinerei sale soţii.

Detaliul a fost confirmat de medicii legişti, care au precizat într-un raport că pe corpul tinerei, în zona inghinală, au fost descoperite „dovezi ale unei încercări de a distruge viața copilului”, citează telecinco.es

Pentru că nu a reuşit, Ioan Câmpeanu a înjunghiat-o mortal, în gât, pe soţia sa, părăsind-o în cada de baie.

După crimă, Ioan Câmpeanu s-a dus 2 ore să se plimbe, prin cartier.

Inspectorul Jamie Stevenson, criminalistul Metropolitan Police, a precizat că, în ciuda eforturilor lui Ioan Câmpean de suprima viaţa fătului, acesta a supravieţuit.

Medicii legişti au descoperit că fătul era neatins, însă a decedat din cauza lipsei de oxigen din corpul mamei.

Dacă s-ar fi anunţat crima după comiterea ei, chiar şi la puţin timp după, fătul ar fi putut fi salvat, precizează Stevenson.

„Acesta a fost ultimul act de brutalitate împotriva Andrei. După ani de violență în familie, lipsită de apărare și purtând un făt de 7 luni în pâncete, a murit înjunghiată cu o foarfecă, de mâna unui asasin care a plecat să se plimbe după crimă. Un gest atât de crud, o soartă atât de nemeritată”, precizează inspectorul Stevenson.

Câmpeanu şi-a recunoscut fapta şi a declarat teatral că cere pedeapsa cu moartea pentru fapta sa.

Ieri, 22 deembrie, instanța l-a găsit vinovat atât pentru uciderea soţiei sale, cât şi pentru suprmarea vieţii fătului, viitorul său copil.

Sentinţa va fi anunţată pe data de 10 ianuarie 2019.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile