SOCIETATE

El este Marius, unul dintre cei patru bărbați care au murit în explozia de la Călimănești. Se căsătorise de curând și aflase că soția lui este însărcinată. A lăsat în urmă o durere imensă și un copil ce nu-și va putea cunoaște niciodată tatăl

În vârstă de 29 de ani, Marius este unul dintre cei 4 bărbați care au fost găsiți fără suflare după explozia devastatoare din Călimănești.

poza principala cub marius explozie calimanesti

O explozie devastatoare a avut loc în această dimineață în localitatea Călimănești, din județul Vrancea. Patru persoane au fost găsite carbonizate printre ruine, iar acestea se aflau în timpul programului de muncă atunci când s-a produs tragedia.

Evenimentul tragic a avut loc după ce a fost atinsă o conductă de gaz, conductă despre care li se spusese muncitorilor să nu o atingă și să nu lucreze în zona aceea.
Una dintre victimele care a sfârșit tragic este Marius, care avea doar 29 de ani și abia se căsătorise cu partenera lui.

Marius este unul dintre muncitorii care a sfârșit tragic în urma exploziei de la Călimănești
În vârstă de 29 de ani, Marius Chiriac este unul dintre muncitorii care a fost găsit carbonizat în urma tragediei de la Călimănești. Bărbatul, originar din comuna Cârligele, lucra pe șantierul Autostrăzii Moldovei pentru a-și întreține familia.

Tânărul abia ce se căsătorise cu aleasa inimii lui, în urmă cu 3 săptămâni. Mai mult decât atât, soția acestuia, cadru didactic de meserie, este însărcinată în cinci luni.

De precizat este că, nu se cunosc detalii despre celelalte victime deocamdată, însă se pare că un alt muncitor, decedat în tragedia de la Călimănești, ar fi fost originar din Focșani.

Care ar fi cauza exploziei de la Călimănești
Conform primelor detalii din acest caz, cauza tragediei ar fi o eroare umană. În timpul lucrărilor la Autostrada Moldovei, muncitorii ar fi atins accidental o conductă de gaze.

Unul dintre muncitorii de pe șantier susține că explozia s-a produs după ce un utilaj a atins conducta respectivă, dar nu se știe exact dacă aceasta ar fi cauza, motiv pentru care autoritățile au început deja cercetările pentru a identifica clar ce a declanșat explozia devastatoare.

„Va trebui să vedem dacă proiectantul a prevăzut în proiect această conductă, existența ei, adâncimea ei. Se spune că era la o adâncime de doar 30 cm. Trebuie mers pe firul fiecărui risc care a declanșat această deflagrație”, a declarat prefectul de Vrancea, Nicușor Halici, pentru Digi24.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.