El este MACELARUL din Piata Victoriei!

Cătălin-Răzvan Paraschiv a fost decorat de Traian Igaș, ministrul de Interne, în ziua în care afla că pe numele său s-a deschis un dosar la DNA

 

Pe 1 aprilie 2012, în ziua în care era premiat de fostul ministrul al Internelor Traian Igaș cu titlul de excelență „Jandarmul Anului”, colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, „măcelarul” îmbrăcat în alb din Piața Victoriei, lua la cunoștință că era anchetat într-un dosar DNA!

Ziarul „Național” scria la acea vreme despre faptul că DNA, pe vremea aceea condus de Daniel Morar, deschidea un dosar privind activitatea brigăzii conduse de Zoltan Balint, șeful lui Cătălin-Răzvan Paraschiv. Cei doi făceau obiectul Dosarului cu nr. 90/P/2009 și erau suspectați de mai multe nereguli, printre care:

  • efectuarea frecventa a unor plati in avans cu ordine de plata si prin caseria unitatii
  • incheierea unor contracte care contineau clauze ce prevedeau astfel de plati in avans
  • aprobarea la plata a unor facturi fara a fi indeplinite conditiile legale pentru a fi achitate si cu incadrarea eronata in clasificatia bugetara
  • aplicarea stampilelor pe numeroase documente de plata, fara semnatura olografa a comandantului
  • lipsa avizelor consilierului juridic și a celor de control finaciar preventiv propriu

Conform ziarul „Național”, procurorii au luat la verificat achizițiile făcute de la firme precum SC Atmex Consulting, SC Grivita Remorci SRL, SC Mobilis SRL sau SC Mihamic SRL.
Nu se știe astăzi ce s-a mai întâmplat cu acest dosar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.