NATIONALSTIRIȘTIRI BUZAU

El este CRIMINALUL prioman din Buzau! O sa primeasca pușcărie pe viata?

sbzz

El este Cosmin Dan, omul negru al zilei în întreaga Românie, după ce știrea despre crima urmată de incendierea apartamentului a fost difuzată de toate televiziunile naționale.

Tânărul de 21 de ani din Buzău și-a omorât (fosta) prietenă în bătaie, după care – precum în filme – a stropit apartamentul cu benzină și i-a dat foc.

„Ce pedeapsă va primi ? La omor calificat e între 15-20 de ani. Dar ținând cont că a și incendiat după aceea, poate primi chiar închisoare pe viață. Chiar merită”, a spus Dumitru Coarnă, liderul sindicatului polițiștilor, la Romania TV.

La același post tv s-a lansat și ipoteza că tânărul ar fi umblat cu două fete în același timp, din care una era Valentina Daniela.

Cele două fete s-ar fi întâlnit, s-ar fi pozat împreună și i-ar fi trimis fotografia lui Cosmin, alături de mesajul „știm tot”.

Atunci, Cosmin ar fi pornit furios înspre apartamentul de pe Bd. N. Bălcescu.

Există suspiciunea și că azi-dimineață – în jurul orei 05.00 – Cosmin să fi fost după o noapte petrecută în club sub influența alcoolului (și al unor droguri), situație care a contribuit semnificativ la crimă și, ulterior, la incendiere.

Cosmin nu mai avea mamă, iar de anul trecut devenise student la Universitatea De Stiinte Agronomice și Medicină Veterinară București, după ce în 2017 absolvise Colegiul Economic Buzău. – Sursa: buzoienii.ro

Revenim cu amanunte legate de decizia magistratilor care va fi luata azi cu privire la propunerea de arestare preventiva.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.