El este cel care A PREZIS acum trei zile intensitatea și epicentrul CUTREMURULUI din Turcia

Frank Hoogerbeets, un cercetător olandez, a prezis cutremurul din Turcia încă de acum 3 zile printr-o postare publicată pe Twitter în 3 februarie.

”Mai devreme sau mai târziu va avea loc un cutremur cu magnitudinea 7,5 în această regiune (centru-sud Turcia, Iordania, Siria, Liban)”, a scris Frank Hoogerbeets pe Twitter vineri.

În urma cutremurului din Turcia de luni, 6 februarie, postarea cercetătorului olandez a devenit virală, strângând peste 23 de milioane de vizualizări și 25.000 de distribuiri. Un utilizator a remarcat că Hoogerbeets „a prezis cu exactitate zona exactă și aproape magnitudinea exactă” a cutremurului.

”Inima mea este alături de cei afectați de cutremurul din centrul Turciei. După cum am afirmat anterior, mai devreme sau mai târziu acest lucru s-ar fi întâmplat în această regiune. Aceste cutremure sunt întotdeauna precedate de geometrie planetară critică, așa cum am avut în 4-5 februarie”, a scris Frank Hoogerbeets luni pe Twitter.

Citiți și:  Scandalul SEXUAL care zguduie Poliția: amantlâc de zile mari cu polițista Maria 'Bateria' și mai mulți polițiști

Pe de altă parte, popularitatea subită a expertului olandez a atras la fel de repede speculanți care încearcă să-i fure identitatea și promovând informații false. Unul dintre aceste mesaje false anunță un nou cutremur devastator în Turcia în cursul zilei de 7 februarie.

Frank Hoogerbeets a distribuit pe Twitter tentativa de fraudă, avertizând că nu trebuie luată în considerare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *