EL a prezis PANDEMIA de COVID-19! DECLARAȚII ULUITOARE

 

Un călător în timp, care folosea pseudonimul John Titor, a șocat internetul în 2001, afirmând că a călătorit înapoi în timp din 2036. El a prezis o pandemie și un război nuclear, printre alte profeții.

Folosind pseudonimul John Titor, presupusul locuitor al viitorului a făcut furori pe internet în 2000 și 2001, făcând o serie de predicții despre Ziua Judecății de Apoi, care sugerau că zilele omenirii sunt numărate.

Într-o poveste care i-ar putea interesa pe scenariștii de la Hollywood, Titor a pretins, pe diverse forumuri online, că este un soldat american din 2036, cu sediul în Tampa, în statul american Florida.

El a spus că a fost desemnat la un proiect guvernamental de călătorie în timp și a fost trimis în 1975 pentru a recupera un computer IBM 5100.

Titor a susținut că a fost ales special pentru această misiune deoarece bunicul său a fost implicat direct în asamblarea și programarea computerului 5100.

Presupusul călător în timp a pretins că se afla într-o escală în anul 2000 din „motive personale” – moment în care a profitat de ocazie pentru a speria oamenii din prezent cu o serie de profeții îngrijorătoare.

Printre afirmațiile sale se număra un al doilea Război Civil care va diviza America în cinci facțiuni, lăsând noua capitală în Omaha.

De asemenea, el a afirmat că în 2015 va izbucni al treilea război mondial între SUA și Rusia – ceea ce cu siguranță nu s-a întâmplat.

Titor a spus că în timpul războiului cele două superputeri mondiale au făcut schimb de arme nucleare și au lăsat un număr șocant de trei miliarde de morți.

El a susținut apoi că un bug informatic a distrus lumea așa cum o știam, la fel cum lumea a fost speriată de presupusul bug Y2K la începutul mileniului, cu puțin timp înainte ca John Titor să ajungă la faimă.

Predicțiile înfiorătoare ale lui Titor nu s-au oprit aici. El a afirmat că Jocurile Olimpice din 2008, desfășurate la Beijing, vor fi anulate din cauza diverselor conflicte, iar spectacolul sportiv nu se va mai face niciodată.

O pandemie de „boala vacii nebune” ar cuprinde SUA și ar fi încă răspândită în 2036.

Iar CERN, renumitul centru de cercetare din Elveția, ar fi descoperit bazele călătoriei în timp în 2001 – ceea ce, probabil, i-ar fi fost mai ușor să convingă oamenii că a călătorit înapoi în timp din 2036.

Titor a dispărut pentru totdeauna după ultima sa postare din 24 martie 2001, în care îi sfătuia pe oameni să ia cu ei un bidon de benzină în caz că mașina lor moare pe marginea drumului.

Sursa: .dcbusiness.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *