Ei sunt „MANDRIA” noastra. Olimpicii Italiei, lăsați fără biciclete de români

Olimpicii Italiei, lăsați fără biciclete de români. Mai mulți români sunt acuzați de procurorii DIICOT că au sustras 22 de biciclete care aparțiuneau lotului naţional al Italiei de ciclism, ce participa la o competiție în Franța.

Valoarea totală a prejudiciului se ridică la aproximativ 600.000 euro. 14 percheziții domiciliare pe raza judeţului Vrancea au fost efectuate în acest caz, în urma cărora au fost identificate și ridicate 21 de biciclete dintre cele 22 sustrase de pe teritoriul Franței.În timpul cercetărilor efectuate în cauză a fost identificat şi producătorul celor 22 de biciclete, o societate comercială din Italia, care şi-a identificat bunurile sustrase.

„În cursul zilei de astăzi, cei 4 inculpați vor fi prezentați Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, se precizează într-un comunicat al DIICOT.

Sursa: cotidianul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *