Ei sunt gunoaiele bolnave psihic si nespalate din Politia Romana: un biet padurar a fost batut CU SALBATICIE de un jeg imbracat in uniforma albastra!

Ţinta nu a fost vreun infractor, ci un mistreţ. Poliţistul a fost prins la braconaj de un pădurar şi ar fi încercat să scape basma curată. S-a luptat chiar cu pădurarul şi l-a băgat în spital, supărat că omul l-a prins cu arma din dotare îndreptată către vânat

Braconierul era de fapt un poliţist din trupele speciale. Ar fi venit să vâneze, într-o rezervaţie naturală, deşi nu avea voie.

Când a fost descoperit, a încercat să fugă. După zeci de minute de urmărire printre copaci, pădurarul l-a prins. A urmat o luptă pe viaţă şi pe moarte. Mascatul de la trupele de intervenţie împotriva pădurarului din Urziceni.

Citiți și:  Educație la MAI: Șefii te vor milițian, nu polițist!

Pe drum erau ajutoarele, chemate deja. Alţi pădurari şi doi poliţişti. Acum, bărbatul se teme că poliţistul braconier nu va păţi nimic.

Mascatul pasionat de braconaj a fost audiat şi ar putea fi cercetat disciplinar. Pentru că şi-a folosit arma nu în interes de serviciu, ci în scop personal.

Gunoaiele bolnave psihic si nespalate din Politia Romana: un biet padurar a fost batut CU SALBATICIE de un jeg imbracat in uniforma albastra!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.