Ei sunt cei doi fraţi români, consideraţi eroi în Italia. Au salvat de sub ruine nouă familii

eroi-romani-italia

Cei doi frați români, de origine din Sibiu, sunt considerați eroi de locuitorii din San Lorenzo, Italia, după ce s-au alăturat echipelor de salvare și au reușit să scoată de sub dărâmături nu mai puţin de nouă familii în viață.

După ce şi-au ajutat mai întâi părinţii şi sora mai mică, Chiriluș Marian și Chiriluş Daniel au mers şi la vecinii care erau blocaţi în casă. Marian a rupt uşa şi a intrat după ei, scoţându-i afară.

La un pas de dezastru

O misiune de salvare la care au mai participat cei doi fraţi a fost făcută la limită, casa prăbuşindu-se imediat după ce au fost scoase victimele fără.

„Românii au fost primii care au ieșit când a avut loc cutremurul. Au fost primii care au venit. Daniel şi fratele său, doi băieţi români. Au fost fantastici. Împreună am bătut la uşa aia de acolo, a ieşit mama, mai întâi am scos copiii, apoi după ce am scos-o pe mamă, a căzut toată casa”, a declarat și Mauro, un salvator voluntar.

VEZI SI: Imagini APOCALIPTICE din ITALIA. „Este ca in INFERNUL lui Dante”. Patru orase, aproape RASE de pe fata pamantului

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *