EDUARD IOSIFIDES S-A FILMAT CU 30 DE MINUTE ÎNAINTE SĂ SE SINUCIDĂ! MESAJUL TRANSMIS DE TÂNĂRUL DE 25 DE ANI DIN CONSTANȚA

Eduard Iosifides s-a filmat cu 30 de minute înainte să se sinucidă seara trecută. În înregistrarea scurtă, care are puțin peste două minute, tânărul din Constanța a transmis un mesaj cutremurător. El s-a aruncat în gol de la etajul opt al unui bloc din oraș. În ultima vreme, se afla într-o depresie cruntă și, în ciuda sprijinului oferit din partea mamei sale, acesta a clacat.

Eduard Iosifides s-a filmat cu 30 de minute înainte să se sinucidă

Pe filmarea realizată înainte să își ia viața, Eduard Iosifides și-a implorat mama să-l ierte și a subliniat că este conștient că gestul său nu este o soluție la problemele care l-au copleșit, dar că, efectiv, este copleșit de tot răul trăit. Potrivit mărturisirilor sale, el și fosta lui iubită au avut o relație toxică.

La o jumătate de oră după ce a publicat pe Facebook mesajul de adio filmat, Eduard Iosifides s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc situat situat la intersecţia străzilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Bătrân din Constanța. El închiriase de curând apartamentul în care s-a filmat pentru ultima dată în viață. Cea care a sunat la 112 este chiar fosta iubită a tânărului. În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns în zona respectivă, bârbatul era în stop-cardiorespirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse, a fost declarat decesul.

“Bună, mamă. Îmi salut prietenii pe care îi am, cunoștințele, fosta iubită, care m-a împins să fac lucrul ăsta. Vreau să spun că singura persoană care n-aș vrea să sufere din toată chestia asta este mama mea, pentru că ea nu are nicio vină. Ea a încercat să-mi deschidă ochii și să-mi spună că la ce mă gândesc eu e total greșit și că nu e capăt de lume. Eu simt altfel lucrurile și le văd altfel. Știu că e greșit la ceea ce mă gândesc să fac.

Știu că acest ultim mesaj nu este o soluție atât de bună, dar, într-un fel vreau să îmi cer scuze față de mama mea, care s-a luptat atât cu mine și care mi-a dat viață, și care s-a chinuit, dar n-aș fi crezut niciodată că totul depinde de o altă persoană pentru mine. Întotdeauna m-am descurcat singur, cum am putut și cu ajutorul mamei mele. Dar, de data asta, sunt terminat psihic, am fost terminat și m-a terminat psihic. Relația mea cu Alina a fost una toxică pentru mine și încă e una toxică. Dacă ea nu o să mai fie lângă mine….

Astea sunt ultimele cuvinte pe care vreau să le auzi, mamă! Că te-am iubit, am greșit și că nu meritați să vă mai fac rău și că nici mie nu merit să îmi mai fac rău… să stau cu gândul și cu stresul ăsta… Îmi pare nespus de rău pentru ce o să fac”, a spus Eduard Iosifides în mesajul video urcat pe contul său oficial de Facebook.

Eduard Iosifides era student la Facultatea de Drept şi Ştiinte administrative din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, dar şi membru al Ligii Studentilor din Universitatea Maritimă Constanţa.

“Dumnezeu să te ierte, îmi pară rău de tot, nu trebuia să faci asta pentru o fată. Mai sunt o multime, meritai alta mai bună care sa te prețuiască, ne-ai distrus pe toți, cate te-am văzut mai ales pe mama ta să-i dea DUMNEZEU PUTERE”, “Doamne, dar chiar nimeni nu a văzut că acest tânăr avea nevoie de tratament psihiatric?!!! Dumnezeu să îl ierte… ?”, “Drum lin printre ingeri, suflet bun… (…)” sunt trei dintre sutele de mesaje strânse de clipul de mai sus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.