Eduard Hellvig la SRI, o DOVADĂ a CORUPŢIEI care ne va ÎNGROPA DEFINITIV

hellvig

Multă lume a rămas mută de uimire citind articolele pline de miez şi de idei creţe, cu schimbări de axe şi întortocheri sinistre publicate de nominalizatul pentru şefia SRI Eduard Hellvig pe blogul găzduit de adevărul.ro. Unul, cel care trebuia promovat şi semnalizat, a fost preluat, la momentul respectiv, şi de acoperitul Dan Andronic şi reprodus în Evenimentul Zilei. Adevărul este că aceste articole sunt scrise, spun sursele noastre extrem de credibile, de numitul Dan Mihalache. Fostul şef şi patron al insectei Hellvig. Ginerele de şef de inspectorat de poliţie. Scăpat de fostul angajat al penalului şi condamnatului Tudor Chiuariu, respectiv Horia Georgescu, de acuzaţiile de încălcare a legii privind integritatea. Tot Horia Georgescu l-a scăpat şi pe Dan Mihalache. După o luptă surdă în spatele cortinei. Hellvig a fost un bonus micuţ.

Toată lumea care a intrat în contact intelectual cu acest Hellvig spune despre el că o forţă din umbră îi ghidează destinul. Pentru că el, pughibosul, e sărac rău cu duhul. Cei de prin Bihor îl cunosc foarte bine. Şi cei din partid, trăitori pe la vârf, ştiu ce fel de pupincurist amărât este acest trist.

Având însă în vedere că SRI a mai fost condus şi de alţi siniştri, şi corupţia ajuns să închine ţara tuturor jigodiilor, poate că a sosit momentul ca românii să bea paharul plin cu suc de cucută până la fund.

Uitaţi-vă la faţa lui! Cât de cretin să fii să ai încredere în asemenea sinistru? Realizaţi ce valoare are ăsta dacă a cerut ajutor de şomaj după ce a terminat mandatul de deputat?

Am atras  atenţia, şi o facem în continuare, asupra acestui Dan Mihalache. Nu este curat.

Iar orbiţii care ne vor sări în cap că Hellvig are studii şi cursuri le aducem aminte că în această lume, chiar în această ţară, trăieşte un mare intelectual, doctor în ştiinţe militare, numit Adrian Duicu.
Absolvent de Inginerie în Bucureşti, conform cv-ului public, Adrian Duicu a ajuns doctor după ce a urmat un curs postuniversitar de conducere strategică în domeniul securităţii naţionale, în perioada ianuarie-iulie 2003, la Colegiul Naţional de Apărare, apoi studiile doctorale la UNAp, sub îndrumarea profesorului Mihail Vasile-Ozunu, general în rezervă.

Deci, oameni buni, nu se califica şi Duicu, bine mersi, pentru şefia SRI?

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

  1. lucian ciora

    chiar k are o fatza…..ca un genunchi de capra

  2. Daca este evreu are tot dreptul…Un roman nu are ce cauta in conducerea SRI… Noi, romanii suntem buni numai sa platim taxe si sa ne votam pe cei care ne baga la jug sau ne tradeaza. S-ar parea ca asta-i cam de multisor poveste…de cand sunt regi, de cand minciuna este, duc laolalta cea mai buna casa…

  3. Stiam ca grecii au avut un cal troian, iata acum ca si evreii au un cal… Voi sunteti calul evreilor… Rusine!

  4. O gluma proasta,asta e,una dintr-un sir mai lung,dar nu vad de ce nu am fi de acord cu el,doar toata lumea si-a dorit o schimbare .Se pare ca se uita un lucru stiut bine,ca pestele de la cap se strica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *