Ea este tiganca care a RAPIT o fată de 15 ani, a biciuit-o şi a obligat-o să joace în filme pentru adulţi

Tiganca Rodica Marcela Grito, din Copşa Mică, judeţul Sibiu, a fost arestată pentru 30 de zile, împreună cu iubitul ei, tot tigan, după ce a răpit o fată de 15 ani, a biciuit-o şi a obligat-o să joace în filme pentru adulţi.

Traian Cercea zis ‘Ianu’ şi Rodica Marcela Grito sunt acuzaţi de procurorii DIICOT de trafic de minori, lovire sau alte violențe, în formă continuată, pornografie infantilă, viol şi complicitate la viol.

Cei doi au chinuit o adolescentă în vârstă de numai 15 ani, din Mediaş, timp de două săptămâni, au biciuit-o şi au obligat-o să joace în filme pentru adulţi.

Totul s-a întâmplat în luna august a acestui an, atunci când adolescenta se afla în zona Gării CFR Mediaş, acolo unde s-a întâlnit cu cei doi agresori care au răpit-o.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!
Biciuită după ce a vrut să evadeze şi a sărit în faţa unei maşini

După câteva zile de chin în casa răpitorilor din Copşa Mică, fata din Mediaş a profitat de un moment de neatenţie a agresorilor şi a fugit din casă.

Ajunsă pe stradă, fata a sărit în faţa unei maşini condusă de un tânăr şi i-a cerut acestuia ajutorul.

„După ce a luat-o la ocazie, minora i-a spus că a fost răpită în urmă cu două săptămâni, timp în care a fost ţinută sechestrată şi bătută. În timp ce maşina în care se afla martorul şi victima se afla staţionată la o intersecţie semaforizată din mun. Mediaş, s-au apropiat de maşină cei doi inculpaţi, au tras-o cu forţa afară pe victimă şi au luat-o cu ei (aspect confirmat şi de imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă), timp în care minora încerca să opună rezistenţă. Ulterior, după ce minora a fost luată cu forţa de către cei doi inculpaţi şi transportată din nou la locuinţa acestora, a fost din nou agresată cu pumnii şi picioarele în zona abdomenului şi lovită de cu un bici”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Drama fetei din Mediaş s-a încheiat după ce poliţiştii, alertaţi de tânărul care a fost la un pas să o salveze, au găsit-o pe fată în locuinţa celor doi suspecţi.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Imediat, fata a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, medicii stabilind că are nevoie de cel puţin 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.