EA ESTE SOȚIA LUI MIHAI GÂDEA. CU CE SE OCUPĂ AGATHA KURI, JUMĂTATEA DIRECTORULUI DE LA ANTENA 3

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România și, deși, apare aproape zilnic la Antena 3, unde moderează emisiunea “Sinteza Zilei”, el este foarte discret când vine vorba de viața privată. De altfel, aparițiile sale alături de soția lui la diferite evenimente sunt rare… Rare sunt și postările pe care le face pe contul său de Facebook. În urmă cu trei luni, el și Agatha Kuri au împlinit 17 ani de când sunt împreună. La ceas aniversar, Mihai Gâdea i-a făcut soției sale o declarație de dragoste în văzul tuturor.

Informațiile privind viața de familie a lui Mihai Gâdea sunt foarte puține. La fel și cele în legătură cu frumoasa lui soție. Despre Agatha Kuri se știe că este fiica unui pastor advenist și a abolvit Universitatea de Vest din Timișoara în 2004 . Ei s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 15 ani și au împreună o fiică: Karina Maisha Gâdea. Potrivit unor surse din anturajul cuplului, partenera prezentatorului de la Antena 3 participă la competiții de triatlon, care presupun probe de înot, atletism și ciclism, relatează redactia.ro. Pasiunea pentru sport i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva Agatha Kuri a primit invitații să participe la diferite emisiuni, unde este nevoie de aceste abilități și nu numai.

Ziua de 8 septembrie 2002 este una foarte importantă în familia Agatha Kuri – Mihai Gâdea! Atunci au decis să formeze un cuplu… iar anul acesta, cu ocazia împlinirii a 17 ani de când au hotărât să meargă pe același drum, directorul de la Antena 3 a scos de la naftalină o poză de album dintr-una din vacanțele petrecute alături de soția lui.

“De 17 ani împreună! The Love of my life❤ (n.r.: Iubirea vieții mele❤)” este mesajul pe care Mihai Gâdea l-a scris pe contul său de Facebook când a urcat fotografia în care apare la bustul gol – o ipostază în care nu a mai fost văzut până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.