EA este Sexy-Profesoara de engleză din Alba care a fost reţinută după ce s-ar fi CULCAT cu un elev de clasa 8-a

O profesoară de limba engleză a fost reţinută de poliţiştii din Alba, după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev de 14 ani.

Profesoara, care predă limba engleză în comuna Sălişte, este acuzată de procurori că s-ar fi iubit cu elevul său în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, în trei zile diferite.

Profesoară din Alba reţinută după ce s-a fi iubit cu un elev timp de 3 zile

Tânăra profesoară, în vârstă de 35 de ani, este acuzată pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost plasată sub control judiciar, fiindu-i interzis să mai predea la clasă.

„Poliţia s-a sesizat din oficiu, în urma unor informaţii primite din comună, că profesoara, în vârstă de 35 de ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba.

Profesoarei i-a fost interzis să mai predea

Profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu elevul său în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, în trei zile diferite.

„În perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, în 3 zile. În prezent este sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile şi i s-a interzis să predea la clasă”, a declarat procurorul Adrian Căbulea, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

VEZI AICI CINE ESTE PROFESOARA: Si-a SATISFACUT profesoara de 34 de ani si este clasa a 8a! Caz socant in Romania!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *