Ea este directoarea Spitalului din Piatra Neamț, ucisă de soțul cu care era în divorț FOTO

Un caz care a șocat Piatra Neamț. O femeie a fost omorâtă ieri de soțul ei, cu care se afla în proces de divorț, în incinta spitalului.

Directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgenţă Piatra-Neamţ, o femeie de 49 de ani, a fost ucisă, vineri, de soţ. Acesta a venit în vizită la spital, iar după discuţii în contradictoriu, şi-a înjunghiat soţia în cabinetul în care încă lucra, ea fiind asistent şef în Secţia de Chirurgie, transmite Mediafax.

Este vorba despre Anca Daniela Patriche, cea care fusese promovată recent în această funcție.

Femia a fost vizitată de soțul ei la spital și a fost ucisă chiar în cabinetul în care aceasta lucra, find înjunghiată cu brutalitate. Potrivit unor surse din anchetă, femeia ucisă, care era directorul de îngrijiri al Spitalului de Urgență Piatra-Neamț, câștigase funcția în urmă cu puțin timp, prin concurs, iar vineri era prima zi de la numire, potrivit aceleiași surse.

Se pare că bărbatul a venit cu un cuțitul de acasă și a așteptat până să intre la orele de vizită. A fost văzut ieșind cu cuțitul în mână din cabinet. Medicii au încercat resuscitarea femeii, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, notează stirineamt.ro. Agresorul în vârstă de 50 de ani a fost prin de autorități și reținut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.