Ea este AMANTA lui Gabriel Oprea

axa33

Numita Alexandra Dobre, în vârstă de 23 de ani, locuiește în București, este membru și ocupă anumite poziții în UNPR. Ocupă și funcția de consilieră personală a înfumuratului ministru de interne și vicepremier Gabriel Oprea, din momentul instalării acestuia în funcții. Cum arogantul politician nu s-a mulțumit cu o singură funcție, probabil nici tânăra din fotografii nu e singura amantă, dar este, momentan, cea mai notorie.

Aventura sa de lungă durată cu cel ce ar putea să-i fie tată a fost dezvăluită în contextul morții polițistului Bogdan Gigină, accidentat din cauza mofturilor lui Oprea de a se deplasa în trafic numai însoțit de câte o coloană oficială.

alexandra-dobre-amanta-gabriel-oprea-021

Deoarece nu anumite studii sau calități au propulsat-o pe Alexandra într-o funcție oficială, ci relația ei cu bătrânul general, aceasta se teme din ce în ce mai tare că Oprea, cu sprâncenele lui vopsite cu tot, va zbura din viața politică și, concomitent, își va pierde înaltele funcții în stat și avantajele de rigoare.
Aflată în pragul disperării, tânăra Alexandra Dobre a lansat un atac virulent la adresa celor care cer demisia odiosului ministru după moartea polițistului din coloana oficială la care el nu avea dreptul, conform legii.

ama

De frica pierderii salariului plătit din bani publici și a unei funcții care presupune doar să-și iubească intens și în toate felurile ocrotitorul, nefericita creatură își începe comunicatul cu „Atenție!”, încercând să preia stilul milităresc al stăpânului UNPR. Apoi, printre lacrimile de crocodil vărsate din milă pentru public, declară: „Ce mă doare cel mai tare este să văd însă că oameni de bună credință și prieteni au ajuns sa creadă aceste lucruri”, cu referire la vinovăția protectorului ei.

e3

Deranjant este că, din poziția ei (care?) de apărătoare a generalului cu gura strâmbă, amanta lui Oprea tratează pe toată lumea care a avut curajul să i se opună generalului-girofar, cu elementul de compunere „pseudo” care înseamnă „fals”, afirmând că „Pe lângă pseudo/jurnaliști apar și pseudo/avocați și pseudo/analiști politici care își mai dau și ei cu părerea că deh…De la colegii din opoziție, nu am așteptări.”
e2

Încercând să-și elogieze amantul ipocrit, Alexandra Dobre mai scrie „că ar trebui să vă mai documentați putin referitor la cât de mult ține dânsul la cadrele de poliție și armată și cât de multe a făcut pentru fiecare dintre aceștia și familiile lor.” Nu spune și că tot ce a făcut Oprea a fost din oportunism și că a profitat atât de mult de cadrele de nădejde încât pe unul l-a omorât, iar pe altul l-a băgat în spital.

Da, a mai existat un accident cu un polițist din coloana lui oficială care încă zace în spital și despre care „presa liberă” abia acum șoptește, pe la colțuri. Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 21 septembrie, la intersecția Piața Victoriei cu bulevardul Vasile Lascăr. Polițistul Dorel Moraru, care se afla pe motocicletă în coloana lui Gabriel Oprea, a fost acroșat de un autoturism. Și atunci, ca și acum, s-a încercat mușamalizarea cazului. – Articol preluat de pe nedreptate.net

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. Bravo lui daca poate de ce sa nu aibe o amanta asa frumoasa?! Are bani, se invarte bine ca toata clasa politica de fapt si… Are o singura viata.
    Unii nici macar nevasta nu o au frumoasa :)))

  2. Imi este rusine de presa din Romania, in acest fel nu vom progresa niciodata si niciun tanar nu se va afirma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.