Ea e asistenta care își tratează dezbrăcată bolnavii de Covid!

O asistentă medicală a fost sancționată pentru că s-a prezentat la serviciu purtând doar lenjerie intimă pe sub combinezonul transparent, în timp ce acorda îngrijirile uzuale câtorva victime de sex masculin ale coronavirusului.

Cadrul medical din Rusia, în vârstă de 20 de ani, le-a spus superiorilor spitalului din orașul Tula, acolo unde este angajată, că purtarea unei uniforme standard sub echipamentul de protecție PPE a făcut-o să se încingă excesiv.

După ce fotografia cu îndrăzneața asistentă a fost distribuită pe scară largă pe rețelele de socializare, aceasta a fost pedepsită pentru „nerespectarea cerințelor în materia echipamentului medical”, în ciuda explicațiilor sale, conform cărora nu și-ar fi dat seama că echipamentul de protecție pe care l-a purtat ​​atunci când trata pacienții bolnavi de Covid-19 era transparent.

În ciuda acestui fapt, ministerul regional de sănătate a raportat că „o sancțiune disciplinară a fost aplicată asistentei departamentului de boli infecțioase care a încălcat cerințele”.

Asistenta nu a vorbit public despre incident și nu au fost dezvăluite detaliile exacte ale acțiunii disciplinare. Un pacient a spus însă că că nu există nicio obiecție din partea bărbaților din secție, comportamentul profesional al asistentei nefiind afectat de lejeritatea garderobei sale medicale.

Tula, localitatea în al cărei spital lucrează asistenta de-acum celebră, are 2.637 de infecții cu coronavirus și 19 decese. Sursa: barikada.ro

LASA UN COMENTARIU