e-Vangheliul după Marean

vanghelie3-600x400

La un control de rutină efectuat în camera de relații intime a arestului Rahova, gardienii au descoperit un dispozitiv care părea a fi un stick USB introdus sub unul din picioarele patului, pentru a-l împiedica să se clatine.După cercetările efectuate imediat de o echipă mixtă de anchetatori formată din polițiști, procurori și femeia de serviciu –care în acest caz particular a fost un bărbat, încadrat din greșeală pe funcția de femeie de serviciu- s-au constatat următoarele :

1.Stick-ul USB era placat cu aur ,deci proprietarul era un om cu avere considerabilă, ceea ce nu îngusta câmpul suspecților, aproape jumătate din arestații preventiv încadrându-se în această categorie

2. Partea care se introduce de obicei în portul USB al computerului era marcată cu o săgeata desenată cu marker-ul ,ceea ce sugera că persoana respectivă nu era un expert în IT, dar nu sugera ce era totuși

3. Felul metodic în care fusese băgat stick-ul sub piciorul patului sugera faptul că persoana respectivă nu se grăbea nicidecum să întrețină relații intime, ceea ce pentru un arestat era extrem de ciudat.

Citiți și:  Percheziții DNA. "Almanahe" va fi bagat dupa gratii

stick-aur-600x342

Părea că ancheta intră în impas,când unul dintre procurori a avut ideea de a introduce stick-ul într-un laptop, pentru a vedea ce fișiere sunt pe el. A fost descoperit astfel e-Vangheliul după Marean,o lucrare în format digital cu subiect pseudo religios, din care au fost date publicității următoarele fragmente :

“La Început …deci la început. A fost decât Cuvântul și cuvântul era la domnul Ion Iliescu și domnu Iliescu lua și dedea cuvântul. Iar Duhul lui Petre Roman se plimba pe deasupra babelor. Și au văzut ei că este bine și s-a bucurat foarte. Iar domnul Iliescu le-a zis la toate semințiile care era :  fesenei , țigănei și securei  : Creșteți și vă înmulțiți și șterpeliți pământul !  Deci și s-a făcut noapte și s-a făcut zi și când s-a uitat iar,  se furase tot. Iar oamenii lui se deda la patimi scârbavnice, dosea banii furați în Elvețiea  și sodomizea la cap poporul cu televizorul . ” (geneza facerii de bine 1:1)

„Deci a pus ei paznic la oi pe Adrian N. , ceea ce tâlmăcit însemnează Cel care îi numeri ouălele . Și a zis atunci Traian B. care este – Are să bat io paznicul și are să se risipească oile ” (marcu 11.2 -care-ți trage-n fund cu arcu)

Citiți și:  Percheziții DNA. "Almanahe" va fi bagat dupa gratii

“ Dați șpaga lu Cezar care este șpaga pentru Cezar , care Cezar nu știu cine este, dar mai întreb la oamenii mei care câți mai este nu știu . Și el are să dea mai departe și are să fie bine.Decât n-a fost așa” (Cartea Apocalipsurilor 15:15 )

În urma analizei semantice,semiotice și semiologice efectuate pe computer,anchetatorii au deja trei suspecți cu numele Marean, un suspectul principal și doi secundari, pe care din păcate nu-i pot aresta preventiv, fiind deja arestați. Cel care va recunoaște că a scris lucrarea va beneficia de două luni reducere a pedepsei cu închisoarea ,după care se va adăuga un spor de trei luni la pedeapsă pentru folosirea neautorizată a dispozitivelor electronice în penitenciar.  – Sursa: doruantonesi.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *