E bomba serii în SCANDALUL MOMENTULUI. Liberalii l-au suspendat din toate funcțiile

Liberalul la adresa căruia s-au adus acuzații de agresiune împotriva consilierei USR-PLUS Felicia Ienculescu-Popovici a fost suspendat din toate funcțiile de conducere pe care le deținea în partid. Anunțul a fost făcut vineri, 28 ianuarie, de către președintele PNL Ilfov, Hubert Thuma.

PNL Ilfov s-a delimitat de comportamentul consilierului liberal Valentin Ene, care alături de consilierul PMP Dinu Gheorghe a ameninţat-o pe consiliera useristă Felicia Ienculescu-Popovici că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”.

Scandalul agresiunilor dintre PNL și USR-PLUS
Consilierul local USR-PLUS din Mogoșoaia Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic și verbal de consilierii locali Valentin Ene și Dinu Gheorghe (foto), potrivit unui anunț făcut de președintele USR, Dacian Cioloș. Acesta a solicitat ministrului de Interne, Lucian Bode, ca instituțiile pe care le conduce nu doar să inițieze o anchetă, „ci să-i ofere și protecție colegei noastre”.

„Este inadmisibil ca, sub guvernarea PNL-PSD, fiecare să-și facă dreptate cu pumnul atunci când simte că potlogăriile pe care le pune la cale sunt amenințate prin acțiuni politice făcute cu bună credință.

Citiți și:  DEMISIE fulger în politică. News alert

E inadmisibil să se întâmple asemenea acțiuni într-un stat de drept și, dacă mai există autoritate în acest stat, ea trebuie să se vadă acum”, a mai transmis Dacian Cioloș, joi seară, subliniind că așteaptă o „reacție de urgență” din partea liderilor PNL și PMP cu privire la comportamentul consilierilor cu pricina.

Consilierul PNL Valentin Ene, suspendat din toate funcțiile
În replică, vineri, președintele organizației locale a transmis public că liberalul PNL Ilfov Valentin Ene a fost suspendat din pozițiile de conducere pe care le ocupa în formațiunea politică în cauză și a condamnat vehement violența politică.

Președintele PNL Ilfov: „Astfel de comportamente nu trebuie tolerate”
Astfel de comportamente nu trebuie tolerate într-un stat de drept. De aceea, considerăm necesar ca toți cei ce care se regăsesc în astfel de situații să apeleze la instituțiile statului. Acei politicieni care consideră că instituțiile sunt la cheremul conducătorului politic arată de fapt comportamentul acestora în funcții publice.

Citiți și:  Scandal cu amenințări de tip mafiot! O consiliera USR, agresată FIZIC si VERBAL de consilieri PNL și PMP

Am încredere că plângerea penală depusă de doamna consilier își va urma cursul, fiind soluționată de organele abilitate. Îndemn colegii din toate partidele să dea dovadă de responsabilitate, să nu amplifice, să nu generalizeze și să nu pună etichete nefundamentate.

Le cer colegilor mei să dea dovadă de calm, înțelepciune și maturitate, și să nu uite scopul pentru care am fost aleși: să facem tot ce ne stă în puterea și în priceperea noastră pentru binele ilfovenilor. PNL Ilfov va fi mereu un sprijin real comunității pe care o reprezintă, cu scopul de a ajuta la transformarea sa în cel mai bun loc din România în care să trăiești, să muncești și să te relaxezi”, a transmis președintele PNL Ilfov, Hubert Thuma, într-o postare publicată pe rețelele de socializare.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *