DURERE pentru părinți: Decizia radicală luată de eleva violata

minora

Eleva in varsta de 18 ani violata, anul trecut, pana a lesinat, de sapte tineri din Vaslui, a ajuns sa nu mai iasa din casa de frica agresorilor si mai ales a familiilor acestora, care fac tot posibilul sa o denigreze. Raluca a ramas cu sechele si va avea nevoie de o interventie chirurgicala.

Eleva se teme pentru viata ei si vrea sa paraseasca Romania.

A beneficiat de sprijinul unui psiholog si si-a concentrat toata atentia pe examenul de Bacalaureat, la care a luat o nota mare. Surse din anturajul familiei, citate de bzi.ro, spun ca fata se teme ca familiile violatorilor ar putea sa-i faca rau.

CITESTE SI: Scandalul ia amploare. Anuntul facut in urma cu putin timp in cazul eliberarii celor sapte violatori din Vaslui

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
relu
relu
5 ani in urma cu

violatorii trebuiesc pedepsiti exemplar .

ionel1920
ionel1920
5 ani in urma cu

nu numai ei…. ci si grefiera ajunsa intre timp judecatoare…care i-a eliberat pe primii trei infractori

Adrian
Adrian
5 ani in urma cu

Textul de lege ce sancționa violul, în perioada domnitorului Nicolae Mavrocordat:
“Celui ce va fi prins cu ștromeleagul învârtoșat primprejurul părților fătătoare ale muierii i se va tăia scârbavnicul mădular, intru veșnica lui nefolosință.”

La începutul secolului al XVIII-lea procedam exemplar în cazul violurilor, ce s-a întâmplat între timp cu Codul Penal de viermii ăia scapă de pedeapsă și mai au limbi în capetele alea nenorocite de pot vorbi? Sau degete funcționale să mai folosească o tastatură?

Stan
Stan
5 ani in urma cu

Am mai spus acest lucru si repet – nu este de vina sistemul…doar cei ce fac parte din sistem !
Faptul ca este posibil asa ceva …Romania are nevoie de legi – ar spune cineva…Nu, domnilor, Romania este si va fi singura tara din lume care are legi…pentru fiecare samavolnicie facuta pe acest teritoriu de 2000 de ani…deci, inseamna ca degeaba avem legi, daca ele nu SUNT APLICATE !!!
Sa nu intrebati de ce…
Ramane doar ceea ce a inteles VLAD TEPES…intrebat de varu-su, ce a gresit in perioada cat a fost principe, a raspuns : imi pare rau ca nu am omorat toti boierii vinovati de TRADARE PANA LA SPITA A PATRA…restul domnilor intelegeti singuri !

marelealb
marelealb
5 ani in urma cu

din pacate, 7,4 milioane din semenii nostri au zis ca nu e importanta legea, ci mai important e ajutorul social.