DURERE FĂRĂ MARGINI! CE AU DESCOPERIT LEGIȘTII DUPĂ CE AU FĂCUT AUTOPSIA PE INIMA FOSTEI PREZENTATOARE CRISTINA ȚOPESCU. INTERVENȚIA A FOST FILMATĂ DE POLIȚIȘTI

Astăzi, medicii de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov au au făcut autopsia pe inima fostei prezentatoare Cristina Țopescu și au aflat noi informații în cazul morții sale. Mai mult, intervenția medico-legală a fost filmată de câțiva polițiști, iar pe imagini a fost surprins și momentul în care cordul regretatei vedete a fost reintrodus în trupul său.

Ce au descoperit legiștii după ce au făcut necropsia pe inima fostei prezentatoare Cristina Țopescu
În această seară, au fost dezvăluite rezultatele necropsiei făcută pe inima Cristinei Țopescu înainte ca trupul său să fie depus la capela Cimitirului Șerban Vodă (Bellu) din Capitală. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cordul vedetei era mai gras decât ar fi trebuit să fie normal, iar acest lucru ar fi putut conduce la apariția un infarct. De altfel, acesta este considerat a fi încă principala cauză a decesului. Disecția inimii a durat peste două ore, iar medicii legiști au studiat organul macroscopic, din punct de vedere anatomic.

“Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic. Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în ceea ce privește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct”, au declarat surse medicale, relatează jurnaliștii de la libertatea.ro.

Autopsia inimii regretatei Cristina Țopescu, filmată de polițiști
În sala în care s-a efectuat autopsia inimii Cristinei Țopescu s-au aflat alături de legiști și polițiști judiciariști de la IPJ Ilfov, care au filmat întreaga intervenție medico-legală. Surse judiciare au dezvăluit că a fost înregistrat inclusiv momentul în care cordul a fost reintrodus în corpul regretatei jurnaliste. Ulterior, trupul fostei prezentatoare Cristina Țopescu a fost luat de rude și l-au depus la capela Cimitirului Șerban Vodă (Bellu) din București.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.