Dupa Dancila, alt lider PSD a fost FUGARIT prin oraș! Scene de necrezut

Ies la iveală noi imagini șocante cu un lider al PSD în prim plan. A fost fugărit pur și simplu prin oraș de contestatarii social democraților. La finalul mitingului lucrurile au luat-o razna, iar furia protestatarilor a fost stăvilită cu geu de jandarmerie și gărzile de corp.

Mitingul lui Liviu Dragnea s-a transformat într-un adevărat fiasco la final. Mare parte din zecile de mii de susținătri ai celor de la PSD au plecat, iar liderii social democraților au fost nevoiți să se confrunte cu cei circa 5000 de protestatari.

Capul de listă al PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, a ieșit cea mai șifonată. Imaginile vorbesc de la sine. După ce pe scenă era extrem de entuziasmată, finalul a fost exact opusul. Nu ai era așa sigură pe ea când a trebuit să parcurgă la plecare drumul până la mașină.

Imaginile surprinse cu Rovana Plumb ne-o arată pe fostul ministru destul de agitată de prezența protestatarilor. Deși era înconjurată de oamenii de la partid, ea nu pare deloc liniștită auzind huiduielile. „Nu știu, adu-mi mașina. Nu pot să ies, mă bag și eu printre oameni. Doamne, Dumnezeule, cum e”, spune Plumb care se amestecă printre pesediștii din jurul său. Până la urmă ministrul este escortat până la mașină, în huiduilelile protestatarilor.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *