Dupa ce PONTA l-a parat la DNA, DRAGNEA il ameninta in stil MAFIOT: „Nici nu stie in ce s-a bagat!”

Dragnea tocmai l-a amenințat pe Ponta în stil mafiot, în direct, în legătură cu declarațiile sale de la DNA: „Nici nu știe în ce s-a băgat!” Ponta tocmai l-a pârât la DNA pentru tentativă de „intimidare a martorilor”! Acest lucru ar putea fi folosit de procuroarea de caz pentru a-l plasa de liderul PSD sub control judiciar.

Liviu Dragnea l-a acuzat din nou, luni, pe Victor Ponta ca este „turnator si santajist”, afirmand ca cererea pe care acesta a anuntat ca o depune la DNA pentru a-i fi precizata calitatea in care a fost audiat in dosarul sefului PSD a fost „ticluita la sfatul celor doua prietene pe care le are in DNA” si reprezinta, de fapt, tot o „plangere penala”.

Dragnea a fost intrebat daca isi va da demisia in cazul in care se dovedeste ca Ponta nu l-a denuntat la DNA. „Nu imi place sa conversez nici cu turnatori, nici cu santajisti”, a replicat liderul PSD.

Citiți și:  Năpârlește și ariciul de râs! Ghiță, prostul PSD, atacă din nou! A dat o declarație de lămurire a propriei declarații!

„Mie nu îmi place să conversez nici cu tunătorii, nici cu șantajiștii. Cererea pe care a ticluit-o la sfatul celor două prietene pe care le are la DNA este, de fapt, o plângere penală. Denunțul public făcut la HotNews poate fi citit de toată lumea. E vorba de conținutul acelei declarații. Nu știe în ce s-a băgat.”, a amenințat, vizibil nervos, Liviu Dragnea.

VEZI SI: Guvernul Dancila nici nu s-a instalat bine si ingroapa Romania in datorii

Victor Ponta a solicitat luni procuroarei DNA Alexandra Lăncrănjan, care instrumentează dosarul Tel Drum, să îi comunice în scris calitatea pe care o are în dosar, pentru a demonstra că nu este denunțător. Documentul este însă, pe fond, o plângere la adresa lui Dragnea pentru „intimidarea martorilor”.

„Având în vedere declarațiile publice ale inculpatului Dragnea Nicolae Liviu, privind calitatea mea procesuală în dosarul cu numărul de mai sus, declarațiile având ca scop denigrarea și intimidarea martorilor, vă rog respectuos să-mi comunicați calitatea în care am fost audiat în cauză, cu precizarea expresă că nu am formulat niciun denunț în cauză ce formează obiectul dosarului menționat”, precizează Ponta în cererea olografă.

Citiți și:  Răsturnare totală de situaţie. Este stirea momentului pentru Dragnea!

Fostul premier afirmă că declarațiile publice făcute de Liviu Dragnea au ca scop „denigrarea și intimidarea martorilor”.

Acest lucru ar putea fi folosit de procuroarea de caz pentru a-l plasa de liderul PSD sub control judiciar.

Potrivit articolului 202 (1) din Codul de Procedură Penală, „Măsurile preventive pot fi dispuse dacă există probe sau indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că o persoană a săvârşit o infracţiune şi dacă sunt necesare în scopul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal, al împiedicării sustragerii suspectului ori a inculpatului de la urmărirea penală sau de la judecată ori al prevenirii săvârşirii unei alte infracţiuni.”

Sursa: comisarul.ro

o vizualizare

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU