DUMNEZEU EXISTA! Hoţi de lemne spulberaţi de o maşină exact când ieşeau din pădure cu prada

Un accident rutier grav a avut loc lângă o pădure din Cluj. După ce au devastat pădurea, hoţii de lemne au încărcat arborii tăiaţi într-o căruţă şi au fugit, să nu fie prinşi de pădurar.

Hoţii, ieşind din pădure spre şosea, ocupaţi cu fuga şi probabil căruţa fiind prea voluminoasă, n-au văzut că se apropia o maşină şi au fost loviţi în plin, fiind aruncaţi pe asfalt sau pe marginea drumului.

Hoţi de lemne spulberaţi de o maşină, la ieşirea din pădure

Două persoane care se aflau la furat de lemne într-o pădure de lângă Cluj au fost lovite de o maşină în timp ce încercau să fugă cu prada. Ei au încărcat până la refuz o căruţă şi apoi au da bice calului, însă la intrarea în şoseaua principala au fost spulberaţi de o maşină care nu avea cum să-i vadă la timp, căruţa fiind nesemnalizată, să nu-i vadă nimeni.

Cei doi au avut un noroc neaşteptat, rănile nu le pun în pericol viaţa. Calul, în schimb, din păcate, a murit pe carosabil, în impactul cu maşina.

„Erau 2 oameni în căruță, au fost la furat lemne și au ieșit din pădure direct în drum. Oamenii sunt bine, calul a murit pe loc”, a precizat un martor de la faţa locului, citat de monitorulcj.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *